Revisorsassistent till internationell revisionsbyrå!

Revisorsassistent till internationell revisionsbyrå!

Rollen

Rollen som revisorassistent är omväxlande, fartfylld och serviceinriktad och ger stora chanser till personlig utveckling. Din utveckling står i fokus och du erbjuds därför en tydlig karriärstrappa som sträcker sig under dina sex första år. Du har själv stor möjlighet att påverka takten i karriärstrappan och slutmålet är att du ska bli auktoriserad revisor. Därefter kan det även finnas möjlighet att bli delägare.

Företaget är uppbyggt i en matrisorganisation vilket innebär att du rapporterar till din teamcoach men utvecklingssamtal och liknande hålls med din gruppchef. Det är viktigt att alla nya medarbetare ska komma bra in i arbetet och därför erbjuds du en fadder som guidar dig under den första tiden. Vi söker dig som vill arbeta på något av kundens kontor i västra Skåne.

Du erbjuds

I företaget finns det även internationella karriärmöjligheter genom praktik eller utbyte med något av de utländska kontoren.

Din profil

Vi söker dig som är eller blir nyutexaminerad med Universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning/revision. Vi söker även dig som har arbetat ett eller ett par år med ekonomi och som är redo för nya utmaningar.Tjänsten passar dig som trivs med omväxlande arbete och som tycker om att ansvara för och driva ditt eget arbete framåt.

Det är meriterande om du uppfyller revisorsnämndens krav för att kunna bli auktoriserad revisor.

Vi ser att du är en person som brinner för att ge bra service. Du har ett konsulttänk där du kan göra den fina avvägningen mellan att arbetet ska vara effektivt samtidigt som det är noggrant och väl utfört. Du trivs med att driva ditt eget arbete framåt och att hålla i kontakten med dina egna kunder. Som person har du ett analytiskt tänk och är resultatinriktad. Du har en öppen inställning och en förmåga att skapa förtroende samt att upprätthålla långsiktiga relationer. Vidare har du en öppen personlighet, är prestigelös, ser möjligheter och har nära till glädje och skratt.

Intresserad?

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman på telefon 040 611 07 70.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en person som tar initiativ och tycker om att arbeta i en omväxlande och ansvarsfull roll? Har du servicekänsla och samtidigt en analytisk ådra? Då är du en högst intressant kandidat för tjänsten som revisorsassistent! Sök den redan idag!