Rådgivare - Mötesbokare - Företagssäljare

Rådgivare - Mötesbokare - Företagssäljare

Telify Business Malmö AB startades med målet att bli en av marknades mest pålitliga aktörer när det gäller företagstelefoni. Vi strävar alltid att optimera våra kunders kommuikationslösningar både när det gäller pris och behov.

Vi söker 2 personer som vill vara med på en framgångsresa. Vi satsar just nu mycket på företagsmarknaden som gör att du kommer alltid kunna erbjuda tillsammans med kvalite de bästa priserna.

Vi jobbar med marknades bästa CRM system där du bygger din unika kundkrets med hjälp av information som vi har tillgång till. Du kan även besöka kunden om så önskas för möjligheten finns.

Telify är ett företag i expansionsfas och möjlighet att klättra inom företaget är idag enorma.

Har du höga ambitioner och vill kunna påverka din egen lön?

Vi letar efter dig som värdesätter långsiktiga relationer och ser en utmaning i att alltid lyckas leverera den mest optimala lösningen för våra kunder. För oss är det viktigare att du är driftig, uthållig och engagerad än att du har lång erfarenhet.

Här erbjuds du att vara del av ett fantastiskt team som bokar möten åt våra företagsrådgivare. Vidare får du en god grund att stå på då du kommer få lära dig mycket om såväl företagande och försäljning vilket är oerhört meriterande för framtiden.

Arbetstider 9:00-17:00
Lön enligt övernskommelse.
Mer info
Email Mejla Telify Business
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telify finns till för företag som vill göra smarta, kostnadseffektiva och kvalitativa beslut inom kommunikation.
Vi gör detta genom att alltid vara transparent i våra dialoger och skapa ett värde för våra kunder.
Vi skapar en långsiktig relation med våra kunder där vi ska vara det självklara valet när det kommer till mobila lösningar.