Technical Business Specialist

Technical Business Specialist

Jag heter Olle Fransson och är ledare för Network Solutions inom Telia Infra Business Management and Sales på Telia Company. Vi arbetar som ett affärsstöd åt flera avdelningar inom Telia Company och är navet i många affärer. Vi står inför stora satsningar och här kommer vår enhet att vara nyckeln till framgång så våra kunder får de bästa lösningarna och kan fortsätta nyttja Telias mobila och fasta nät i hela Sverige.

Din nästa utmaning?
Jag söker en affärsdriven och lösningsorienterad person i rollen som Technical Business Specialist till vår enhet. I rollen kommer det vara fokus på att ta fram tekniska och affärsmässiga lösningar till Telias företagssida samt Wholesalekunder. De tekniska lösningarna involverar både fiber- och mobilt.

Arbetsuppgifter innebär att designa lösningar utifrån de förfrågningar som kommer in till oss. Designen involverar både den tekniska lösningen samt prissättning. Då inflödet på förfrågningar är höga, är det viktigt att kunna hantera många ärenden samtidigt på ett strukturerat sätt. Arbetet innebär också kontakt med många personer, som exempelvis säljare och deras slutkunder.

Vem är du?
Du är en lösningsorienterad, kommunikativ person med starkt affärsdriv, som är van vid att designa komplexa affärslösningar. Du är van vid att presentera arbetet som du skapat på ett pedagogiskt och övergripandesätt. Du gillar högt tempo och har god förmåga att kunna hantera flera uppgifter samtidigt.

För att lyckas i tjänsten ska du vara en teamspelare med god samarbetsförmåga och initiativkraft.

Vi ser med fördel att du har en teknisk fiberbakgrund och förståelse i hur ett fibernät är uppbyggt.

Du utrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Egenskaper & Personlighet:
  • Positiv can-do-attityd
  • Kommunikativ
  • Affärsdriven
  • Digitalt kunnig
  • Självgående
  • Stor passion för ny teknik
  • Pratar flytande svenska och engelska (muntligt och skriftligt).
Din erfarenhet:
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Komplexa affärer
  • Arbetat med olika datasystem.
Intresserad?

Är du intresserad på att ansluta till mitt team? Har du frågor? Tveka inte att kontakta mig på olle.fransson@teliacompany.com.

Sista ansökningsdag är 2021-09-26
. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.