Site Manager Fixed Access Operation

Site Manager Fixed Access Operation

Just nu söker vi en Site Manager som kan vara med att driva vår Site-förvaltning till fortsatt framgång.

Som en del av Site på FA Operation kommer du få ett antal nya kollegor som tillsammans ansvarar för förvaltningen av våra siter. Vår ambition är att skapa långsiktigt hållbara siter genom optimala driftkostnader och energiförbrukning samt hög övervakningsfunktionalitet och fjärrstyrning.

Din nästa utmaning?
För att kunna leverera Sveriges bästa fastnät har vi etablerat flera tusen siter runt om i landet antingen i lokaler som vi hyr eller i egna tekniska lokaler på mark som vi arrenderar eller äger. Siterna är små, ofta runt 5-10 m2 med kraft- och kylanläggningar. I rollen som Operations Site Manager kommer du att arbeta både strategiskt och operativt med dessa på nationell nivå. I det strategiska arbetet kommer du att arbeta med reinvesterings- och underhållsplaner för våra siter och driva kostnadsbesparingsinitiativ för att exempelvis spara el- och hyreskostnader.

I det operationella ansvaret ligger bland annat att tillsammans med andra följa upp löpande underhåll, lösa tillträdesproblem för tekniker och vara en länk mellan fastighetsägare och fakturaflödet för att se till att vi betalar våra hyres- och arrendefakturor. Du kommer även ha nyckelroll i att budgetera och följa upp investeringar och kostnader kopplade till vår förvaltning.

Och vem är du?
I den här rollen kommer du att behöva kunna växla mellan högt och lågt och för att lyckas i arbetet ser jag att du är en driven och prestigelös person som gillar att växla mellan kortsiktig problemlösning och det långsiktiga strategiarbetet. Du har en förståelse både för arbete ute på fältet och de problem som kan uppstå där och hur ledningen resonerar kring investeringar och kostnadsbesparingar.

Din personlighet:
  • Du är driven och lösningsorienterad
  • Du är analytisk och handlingskraftig
  • Du trivs med att vara i spindeln i nätet och att samordna andra.
Din erfarenhet:
  • God grundförståelse för telekom ur både infrastruktur- och affärsperspektiv
  • Utbildning/kompetens inom ekonomi och/eller juridik
  • Utbildning/kompetens inom kraft/kyla
  • Erfarenhet av att driva projekt
  • Erfarenhet av forecast-arbete och ekonomiuppföljning
  • Meriterande med erfarenhet av fastighetsskötsel utifrån ett fastighetsägareperspektiv.
Intresserad?
Vill du bli en del av vårt team? För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Svensson, ledare på Operation South på 070-529514. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 2021-03-07.

Välkommen till Telia Infra Fixed Access Operation - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.