Senior Consultant Hybrid-IT

Senior Consultant Hybrid-IT

Anser du dig vara en expert inom molnlösningar som har passion för att stötta kunderna med deras digitaliseringsresa? Tycker du dessutom om att jobba med Azure och M365, då har vi en spännande roll för dig som vill vara med på en resa med oss mot molnet!

På Telia Cygate får du chansen att vara ditt bästa jag och hela tiden utvecklas. Du får jobba med kollegor som är bland de bästa i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik stöttar vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för "Leading With Competence".

Din nästa möjlighet
Som konsult inom Hybrid IT får du en viktig roll att vägleda kunden, hela vägen från att du föreslår lämpliga lösningar, till design, implementation och förvaltning inom ditt kompetensområde. Då våra leveranser till kund ofta spänner över områden, kommer du att arbeta tillsammans med kollegor som innehar hög certifieringsgrad inom flera av våra kunskapsområden. När du har jobbat hos oss ett tag, ser vi att din roll utvecklas till att du deltar och får en central roll i större projekt/leveranser samt fungerar som en mentor/rådgivare inom ditt specialistområde både internt och mot kund.

Konsultrollen på Telia Cygate är bred och det finns stora möjligheter för dig att utveckla dina färdigheter i flera olika riktningar och även arbeta mer med koncept, strategi och ramverk kring molnresan.

Vem är du?
Som person motiveras du av att arbeta nära kunder och kommer särskilt till din rätt när du får bidra med nya tankar och idéer. Du har en förmåga att förstå och omsätta krav från verksamheten som du utvecklar till genomförbara lösningar. Du involverar och håller kunder som kollegor informerade genom att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt, och söker kontinuerligt feedback för att förbättra ditt arbete.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du arbetar för att göra kunden nöjd
  • Du har ett "vi"-tänk, och vill bidra till ett bra samarbetsklimat
  • Du förhåller dig konstruktiv och entusiastisk även vid misslyckanden, och påverkar din omgivning snarare än att reagera på den
Dina erfarenheter:
  • Grundlig kunskap inom nätverk och säkerhet i traditionella IT-miljöer och molnet
  • Insatt och jobbat med publika molnplattformar, speciellt Azure och leveransmodellerna IaaS, PaaS och SaaS
  • Använder, utnyttjar kunskapen och möjligheterna med PowerShell
  • Erfarenhet inom Windows Server, Microsoft 365, Windows Virtual Desktop, Azure IAAS
  • Kunskap inom VMware, lagring/backup
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi erbjuda våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som leder till de bästa lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är engagerade och inkluderande i relation till varandra och vi tror på mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Vi lovar att du kommer att börja en spännande resa hos oss samtidigt som du har mycket roligt på vägen. Placeringsort är Malmö eller Helsingborg. Om du har några frågor så får du gärna kontakta mig Torbjörn Engman på +46 72 509 84 34 eller torbjorn.engman@cygate.se

Rekryteringen sker löpande, under juli och i början av augusti kommer vi att pausa rekryteringen för sommarledighet. Ansökningarna som kommer in under denna period följs upp i mitten av augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Telia Cygate - Home of Experts
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!