Senior Account Manager

Senior Account Manager

Drivs du av att bygga relationer och skapa förtroende hos kunder? Tycker du dessutom att det är roligt med teknik, IT-infrastruktur och digitaliseringsresor? Mitt namn är Malin Hanquist och jag jobbar som Sales Manager med ansvar för vårt säljteam i region Syd på TeliaCygate. Vi söker nu en Senior Account Manager som kommer ha en viktig roll i vår säljfunktion. I vår region har vi kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad och där finns närmare 80 kollegor som väntar på att just du ska följa med oss på vår framtida resa mot molnet!

På TeliaCygate får du chansen att vara ditt bästa jag och hela tiden utvecklas. Du får jobba med kollegor som är bland de bästa i Sverige på sina respektive områden. Med hjärtan som bankar lika hårt för människor som för teknik hjälper vi våra kunder med säker IT-infrastruktur och smarta digitaliseringsresor. Men det handlar inte bara om vad vi gör, utan minst lika mycket om hur vi gör det: Med ett leende och alltid med kundens bästa för ögonen. Vi vill göra det enkelt och roligt att vara människa i teknikens värld. Vi kallar det för "Leading With Competence".

Din nästa möjlighet
Som Senior Account Manager är ditt fokus är att skapa tillväxt hos både befintliga och nya kunder. Du kommer främst arbeta med kunder inom offentlig förvaltning vilka befinner sig olika långt i sin utveckling, där du som rådgivare skapar förståelse för hur mjukvara, licenser och IT-infrastruktur hänger samman och hjälper dem fram till rätt investeringar i IT-miljön.

Du blir engagerad av:
 • Att vara TeliaCygates ansikte utåt och agera kundernas partner i viktiga affärsdialoger
 • Att leverera mervärde och göra affärer
 • Att bygga relationer och skapa förtroende bland både nya och etablerade kunder
 • Att sätta dig in i var marknaden är på väg och dela med dig av det
 • Att vara ansvarig för anbudsprocesser, LOU
Exempel på det du kommer att göra:
 • Ha löpande avstämningar med kunder för att fånga upp affärsmöjligheter
 • Sätta dig in i kunders verksamhet, syfte, behov, mål och strategi för att ta fram lösningar
 • Koordinera kund- och leveransteam så att de levererar enligt kundens behov
 • Utmana kunderna på "whiteboarden", i workshops och taktiska möten
 • Bygga business case som underlag för att motivera till rätt investering hos dina kunder
 • Omvärldsbevakning för att hitta aktuella/framtida offentliga upphandlingar där du tar ägandeskap
Vem är du?
Som person är du en skicklig kommunikatör och är trygg i dialogen med olika typer av människor. Du är affärsmässig, noggrann och förstår processerna inom offentlig upphandling. Du uppfattas som självständig, utåtriktad och har en förmåga att få med dig både kunden och den interna organisationen.

Din personlighet:
 • Du tycker om att bygga relationer och skapa förtroende
 • Du är öppen. Trovärdig och ser det bästa i människor runt dig
 • Du ser samarbete och humor som positivt för resultatet
Home of Experts
Sedan 1978 är vi nördigast i IT-branschen och med nätverk och säkerhet i vårt DNA kan vi uppmuntra våra kunder att utforska möjligheterna med digitalisering och molntjänster på ett tryggt sätt. Sedan 2006 är vi också en del av Telia Company och det ger oss en stabil grund att stå på. Vi tar med oss kompetens och glädje till alla möten, för vi vet att idéerna som bidrar till de mest hållbara lösningarna hittar oss när vi känner oss trygga och har roligt tillsammans. Vi är generösa och inkluderande i relation till varandra och vi ser mångfald som en möjlighet.

Intresserad?
Är du en person som tycker det låter spännande att få guida kunden, älskar att ta fram nya lösningar och vill vara med på vår resa, så kontakta mig Malin Hanquist via sms på 0725098956, malin.hanquist@cygate.se se alternativt på Linkedin.

Rekryteringen sker löpande, under juli och i början av augusti kommer vi att pausa rekryteringen för sommarledighet. Ansökningarna som kommer in under denna period följs upp i mitten av augusti. Vi ser fram emot din ansökan!"

Välkommen till TeliaCygate - Home of experts
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!