Säljare till Telias butik på Emporia

Säljare till Telias butik på Emporia

Vi är den nya generationens telekomföretag och har över 20 000 fantastiska medarbetare som möter miljontals kunder varje dag. Vi lever i en värld som ständigt utvecklas, och vi tänker inte bara hänga med i utvecklingen. Vi vill leda den. Vill du vara med och göra det med oss? Då är det här rätt möjlighet för dig.

Jag heter Anneli Linder och arbetar som Store Leader för Telias butik på Emporia. Nu söker jag en engagerad säljare till butiken som har glimten i ögat, vill arbeta med behovsförsäljning och älskar kundmötet. För rätt person, är det här ett gyllene tillfälle att visa vad du går för! Butiken på Emporia är välbesökt och viktig för Telia, vilket gör att våra kunder och Telia ställer höga krav på personalen. Till denna butik anställer jag de som verkligen gillar försäljning, har en riktigt "Can-do-attityd" och gör kundmötet till något unikt och personligt.


Din nästa utmaning?

Variationen av kunder och frågor gör att ingen dag blir den andra lik. Du kommer att få träffa både våra privat- och företagskunder och hjälpa dem med allt ifrån enkla lösningar och försäljning, till mer avancerade företagslösningar. Du kommer få lära dig mycket inom försäljning och kommer få arbeta med de bästa varumärkena på marknaden. Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa våra privat- och företagskunder med frågor kring abonnemang, tv-tjänster och internet.

Det är du som säljare som kommer att ha det primära ansvaret för att överträffa våra kunders förväntningar när de besöker vår butik - varje dag och med varje kund. Du ansvarar också för din egen försäljning och är fokuserad på att nå så väl ditt individuella och butikens gemensamma mål. Du är en lagspelare som vill jobba i ett glatt och härligt team med tydliga och höga ambitioner för butikens framgång.

Tjänsten är en timanställning, arbetstiderna är varierande mellan vardagar, kvällar och helger.

Vad erbjuder vi?
För att få rätt förutsättningar att lyckas som säljare i vår butik, får du en utbildning där du lär dig allt om att leverera kundservice i världsklass, försäljning och om våra produkter och tjänster. Du kommer hela tiden ha stöd från din närmsta ledare och få löpande coachning och utbildning för att växa både personligt och i din yrkesroll. Vi erbjuder:
 • En trygg grundlön med kollektivavtal.
 • Möjlighet till bonus baserad på personlig- och teamprestation.
 • Personliga förmåner som tjänstetelefon, abonnemang och personalpriser.
 • Utbildning- och utveckling inom ex. försäljning till både privatpersoner och företag.
 • Möjlighet till karriärsutveckling och att bygga nätverk inom Telia Company.
Det finns nästan oändligt många möjligheter att växa hos oss. Från att ta hand om kunder i våra butiker till att vara en del av vårt innovationsteam som skapar framtidens produkter och tjänster.


Och vem är du?

Du är vår röst och vårt ansikte utåt, därför ser vi att du har ett stort engagemang för våra kunder och deras lösningar. Du är nyfiken, gillar att förändra saker till det bättre och är en kreativ idéspruta som älskar att tänka nytt. Du gillar att ansvara för din prestation och brinner för kundservice och försäljning.

Som medlem i vårt team förväntas du vilja lära dig mer om våra produkter och tjänster, Telia som varumärke och att en inspirerande butiksmiljö är viktig för kundens helhetsupplevelse av Telia. Vi vill kunna möta våra kunder när de vill möta oss, därför är det viktigt att du ska kunna arbeta under butikernas öppettider, vilket innefattar dagar, kvällar och helger.

Din personlighet:
 • Du har högt kundengagemang och gillar att lösa problem
 • Du tycker om att arbeta mot tydliga mål
 • Du är framåtsträvande och tar ansvar för din egen utveckling och prestation
 • Kommunikativ och social
 • Har bra samarbetsförmåga.
Din erfarenhet:
 • Du har fyllt 18 år
 • Du har fullgjort din gymnasieutbildning
 • Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska, fler språk är meriterande
 • Erfarenhet av kundservice eller försäljning är meriterande
 • Erfarenhet av B2B-försäljning är meriterande
 • Utbildning inom försäljning eller liknande är meriterande.
Intresserad?
Vill du bli en del av vårt team - sök jobbet! Vill du veta mer, kontakta mig på 075-565 58 58 eller anneli.linder@teliacompany.com. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 30 juni 2021

Välkommen till Telia - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 29 juni 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Everything we do is about bringing the world closer through technology. Our 20,000 talented colleagues serve millions of customers every day in one of the world's most connected regions. We're empowering people, companies and societies. This is our business. Our passion. Our home. Welcome to Telia, the home of your next big opportunity and a place where everyone can be themselves with equal access to opportunities.