Säkerhetskonsult (Checkpoint)

Säkerhetskonsult (Checkpoint)

Cygate i Region Syd växer, och nu söker vi en medarbetare som har vilja och engagemang att utvecklas tillsammans med oss. Om du har goda kunskaper inom brandväggar och lastbalansering, framförallt av lösningar från Checkpoint, så är vi nyfikna på dig.

Jag heter John Gustafsson och leder en gruppering av konsulter inom nätverk och säkerhet på Cygate i Malmö och Helsingborg - En del av Telia Company. Vi arbetar med lösningar från Cisco, HPE, Palo Alto, Fortinet, Checkpoint, F5, och Citrix, och hjälper våra kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Våra konsulter och tjänster är mycket efterfrågande. Vi utmärker oss bland annat som nordens enda platinumpartner på F5.

Din nästa utmaning?
Vi är en del av Telia Company och genom det kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett bolag där det både finns entreprenörsdriv och stabilitet, samt en imponerande kundportfölj bestående av Sveriges största bolag. Det gör att du får arbeta med spännande kunduppdrag, senaste tekniken och får goda möjligheter till utveckling.

Som Säkerhetskonsult, kommer du att arbeta nära dina kollegor i implementationsprojekt med installation, migrering, konfiguration och felsökning av olika säkerhetslösningar. När du har arbetat med oss ett tag och tagit till dig både Cygates och kundens processer, så ser vi det som ett naturligt nästa steg i din utveckling att du tar större ansvar för att planera och driva olika projekt.

När vi arbetar med kund spänner leveransen ofta över flera tjänsteområden, vilket innebär att du inte bara kommer att arbeta nära ditt närmsta team, utan även våra andra specialister inom nätverk, säkerhet och Hybrid IT. På så sätt utvecklas du och får bredare kunskaper, som nät- och säkerhetsdrift, Cloud, automation, virtualisering och datacenter. Om du på sikt vill certifiera dig inom ett eller flera områden så är det något vi stödjer.

Vem är du?
Som person uppvisar du ett genuint intresse för att arbeta med kunder och hjälpa dem med deras tekniska utmaningar. Vi tror att du söker dig till oss för att du vill känna tillhörighet i ett team, framför att arbeta själv. Du är lyhörd, öppen för att ta emot feedback, och delar med dig av kunskap till kunder och kollegor.

Din personlighet:
  • Resultat- och målfokuserad, där du strävar efter att göra kunden nöjd
  • Du uppmärksammar och tar tag i olösta problem
  • Håller andra informerade
Dina erfarenheter:
  • Installation, konfiguration och felsökning av säkerhetslösningar från Checkpoint, såsom Network, Scalable Platfrom, Threat Prevention och Cloud
  • Certifieringar som CCSE eller CCSM är meriterande
  • DHCP, DNS, TCP/IP, 802.1q (VLAN), routingprotokoll
  • Ytterligare kunskaper inom exempelvis Cisco, Infoblox, Bluecat, F5, Tufin, och Fortinet är meriterande
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
Då du ofta kommer befinna dig ute på olika spännande kundprojekt, är det för tjänsten nödvändigt att du har ett giltigt B-körkort och tillgång till bil.

Mer än ett jobb!
Hos oss får du verktygen och den support du behöver för att utvecklas. Vi är ett bolag som värdesätter allas lika värde och vi tror starkt på mångfald som en del av vår framgång. Vi förstår vikten av ett modernt och flexibelt arbetssätt, och erbjuder våra anställda en rad olika förmåner.

Intresserad?
Vill du påbörja en spännande resa hos oss och ha mycket roligt på vägen? Visa intresse och vi tar kontakt med dig. Placeringsort är Malmö eller Helsingborg. Om du har frågor, kontakta mig John på john.gustafsson@cygate.se eller på LinkedIn. Rekryteringen sker löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 2021-04-18


Välkommen till Telia Cygate - Home to your next big opportunity!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cygate is the leading systems integrator for data and telecommunications in the Nordics. With leading-edge knowledge in networking, IT security, telecom, mobility and operations, Cygate creates solutions for IT-infrastructure that increase efficiency and reduce risk levels for companies and organizations. In collaboration with the largest telecom operator in the Nordics as well as with the world's leading IT-suppliers, Cygate offers secure communication solutions based on cutting-edge technology. Cygate is owned by Telia Company and has 650 employees in 21 local offices in Sweden. Diversity enriches our business and our culture. It creates dynamics in our customer meetings, our ways of working and innovation in our teams. We believe diversity makes work more fun. You are most welcome to join us!