Vi söker Dig som vill jobba med Access Cost Review / Nedtagningar

Vi söker Dig som vill jobba med Access Cost Review / Nedtagningar

Gruppen Access Presale and Optimization arbetar med accesser till våra företags- och operatörskunders tjänster inom och utanför Sverige. Vi arbetar med offerter av kundaccesser via koppar, fiber och radiolänk och spelar en stor roll för att ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen till bästa kvalitet. För att vara kostnadseffektiva så håller vi reda på utgifterna, vi behöver nu förstärka gruppen med ytterligare en person för cost review/nedtagnigar.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som Cost reviewer / nedtagningar ansvarar du för granskning och uppföljning av fakturor från Tele2:s underleverantörer gällande hyrda accesser. Du kommer hantera nedtagningar utav kundaccesser och du kommer vara leveransledare från start till mål. Du kommer ha nära dialog med externa och interna parter så som exempelvis Tele2:s Finance-avdelning för uppföljning av kostnaderna. Du kommer också var med och utveckla nedtagnings processen kontinuerligt.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som tycker teknik och ekonomi är roligt. Du har en god förmåga att förstå ekonomiska samband, struktur och uppbyggnad av ekonomisystemet. Vi tror att du kommer med erfarenhet från teleoperatörers verksamhet, telenät eller förbindelseteknik vilket är en enorm fördel för att kunna leverera I rollen. Du tar stort ansvar och driver dina arbetsuppgifter självständigt och har förmågan att jobba kvalitatitvt under tidspress och levera på deadlines utan att tumma på kvaliteten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som leveransledare hos operatör.

Vi tror också att du: Har minst gymnasial utbildning inom ekonomi/teknikHar mycket goda kunskaper i Excel.Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du som person:Är stresstålig, noggrann och strukturerad.Tycker om repetitiva uppgifter.Ser möjligheter och tar initiativTycker om att samarbeta och jobba i grupp – du har lätt för att skapa en positiv stämning.

Det här är vad Tele2 kan ge dig...

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

... stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

... vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Är du en kommunikativ person som brinner för ekonomi och teknik, och vill jobba i en snabb och dynamisk miljö så tror vi att du är helt rätt person för oss. Och att vi är helt rätt plats för dig. Vi ser fram emot att få träffa dig.

Tjänsten är placerad i Kista, Malmö eller Göteborg.

Välkommen med din ansökan senast den 30:e september 2018.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://om.tele2.se/sektion/karriar/
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)