Leveransledare Datanät inom B2B och Wholesale

Leveransledare Datanät inom B2B och Wholesale

Nu söker vi en leveransledare till grupperingen Network Implementation Management, inom avdelningen B2B Delivery, där gruppen ansvarar för leveransledning samt projektering av våra datanätstjänster inom B2B och Wholesale.

Det här är vi och jobbet...

Network Implementation Management ansvarar för att med kvalitet och med precision leveransleda samt projektera Tele2:s datanätstjänster inom Business och Wholesalesegmentet. Gruppen är ett tight och fokuserat team med högt engagemang och stort kundfokus. Vi är garanten för att våra kunder får en trygg och träffsäker leverans. Vår styrka är vårt synkroniserade lagspel, där vi kompletterar varandra och har riktigt kul ihop!

Som leveransledare är du kundens kontaktperson igenom hela leveransen. Du hanterar nya leveranser baserade på kopparaccesser och trådlösa mobila lösningar. Du hanterar även uppgraderingar och tilläggsbeställningar för våra befintliga kunder. Vidare säkerställer du och tidsbokar resurser, interna och externa. Du dokumenterar leveransprogress i våra stödsystem och koordinerar övriga delar såsom leveranstekniker och underentreprenörer. Du är med kunden under hela leveransen för att säkerställa att vi har en nöjd kund efter driftsatt tjänst.

Denna del av leveransledningsteamet präglas av hög och snabb genomströmning av leveranser.

Du kommer att ha många kontaktytor och kommunicera med såväl kunder som andra avdelningar internt på Tele2.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader med goda förutsättningar för en förlängning.

Det här är vad du har...

Kvalifikationer
  • Bakgrund från en operatör eller leveransledning från annat område.
  • Teknisk bakgrund från datakommunikationsområdet är meriterande.
  • Då våra kundkontakter sker på både svenska och engelska ska du obehindrat kunna hantera dessa kontakter i både tal och skrift
Egenskaper

Vårt arbetssätt präglas av Teamwork, ansvar, öppenhet och prestigelöshet. För att trivas i vårt team är det därför viktigt att:
  • Du är riktigt passionerad av att göra kunden nöjd!
  • Du som person är en utåtriktad problemlösare, som känner ägandeskap för leveransen och kundnöjdhet
  • Du är stresstålig och noggrann även i pressade situationer
  • Du är en lagspelare och arbetar i grupp på ett prestigelöst sätt, alltid villig att hjälpa dina kollegor där det behövs
Tjänsten är placerad i antingen i Kista, Malmö eller Göteborg

Välkommen med din ansökan senast den 23:e september 2018. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://om.tele2.se/sektion/karriar/
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner ochorganisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi harutmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.