Support till våra återförsäljare

Support till våra återförsäljare

Telavox tillväxt går som tåget och för att fortsätta att vårda, utveckla och sätta stjärnglans på våra kunders vardag behöver vi anställa ytterligare en engagerad förmåga till vårt Återförsäljar-team med placering i Malmö.

Telavox har en historik med marknadens nöjdaste kunder! Det visar sig inte bara vid kundundersökningar utan även genom att våra kunder stannar längre hos oss än våra konkurrenter. Vi har två typer av kunder, våra direktkunder som våra egna säljare signerat åt oss och agentkunder som våra återförsäljare signerat åt oss. Våra återförsäljare har allt mellan 2 till 50 anställda. De är spridda på cirka 100 kontor runt om i landet och står för halva vår omsättning.

Om jobbet
Som en del i vårt supporteam tar ni hand om våra återförsäljares resa genom Telavox som tex leverans, utbildning, förvaltning och utveckling med målet att få alla återförsäljare så lyckliga och självgående som möjligt. Via telefon och mail hanterar du olika typer av ärenden kopplade till våra återförsäljare och din roll är rådgivande och supporterande.

Här kan du läsa mer om vår produkt Flow.

Många av våra fantastiska återförsäljare har jobbat med att sälja våra produkter i flera år medan vissa är nya i samarbetet. Eftersom du kommer att ha daglig kontakt med flera av dina återförsäljare handlar jobbet till stor del om att bygga relationer med dessa. Du kommer vara del av ett team på 9 personer som uteslutande jobbar med att uppnå maximal nöjdhet för alla dessa återförsäljare.

På Telavox är det viktigt att vi roligt på jobbet och du strävar ständigt efter att återförsäljaren ska känna samma glädje i allt samarbete med oss! Ibland kommer du att få lämna kontoret och vara med på sambesök och ibland kommer återförsäljaren bara förbi för att dricka en kopp kaffe.

Om dig
Du älskar människor och kommer ifrån en relationsbyggande roll där du har arbetat såväl supporterande som rådgivande och gärna med en tekniskt utmanande produkt, tjänst eller bransch.

För att trivas på Telavox älskar du människor och har nära till skratt. Vi tycker om att arbeta tillsammans och är säkra på att socialt engagemang leder till framgång. Utöver social skicklighet sätter vi stort värde på att du är:
  • Relationsbyggande - Du kommer både bygga och vårda relationerna till dina återförsäljare- gör de som ringer in till dina vänner!
  • Teknikintresserad - De flesta återförsäljarna har jobbat med Telavox och i telefonibranschen i många år och det är din uppgift att hjälpa dem. Eftersom vi levererar IP-telefoni så är det bra om du baskunskaper inom IT / telefoni.
  • Innovativ och driftig - Våra återförsäljare kommer med mycket frågor och önskemål om förbättringar, din uppgift blir att besvara frågorna och driva på utvecklingen av våra tjänster och produkter. Hos oss har man mycket frihet under ansvar.
Du får även en gedigen internutbildning som både består av praktiska och teoretiska moment. Den är en djupgående introduktion till våra användarvänliga och grafiska system och här lär du dig även att känna dig trygg i kundkontakten. Vi tycker det är enormt viktigt att du får en bra start hos oss och alla nya medarbetare får en personlig mentor som peppar dig under hela din onboarding. Och såklart finns alltid dina hjälpsamma kollegor till hands!

Vi på Telavox kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • Att vara en del av ett roligt och hjälpsamt team som längtar efter dig
  • Roliga sociala evenemang såsom en riktig satsig årlig kick-off, AWs, familjedagar och aktiviteter med allt från yoga till brädspelskvällar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr, gratis sjukvård genom KRY och nice kontor.
På Telavox är det viktigt att medarbetarna är stimulerande och känner att de utvecklas. Därför tar vi gärna vara på dina idéer, som du får planlägga och sätta till verket. Och om du en dag känner för att ta större ansvar finns ett internt program där vi utbildar morgondagens ledare - the sky is the limit!

En trevlig tradition är våra årliga kick-offs där vi lär känna varandra utanför kontoret och har KUL. Vi arrangerar många aktiviteter under året som AW:s, familjedagar och lirar gärna olika bollsporter ihop som pingis, fotboll och bandy (oavsett nivå). Vi tillämpar ett löpande urval, så ansök redan idag! Om du har frågor om Telavox eller våra tjänsten så hör gärna av dig - vi tycker bara det är kul om du ringer! Du når Rekryteringsansvarig - Hanna Lindkvist på 040-6200015 eller Hanna.Lindkvist@telavox.com

Nyckelord: Kundsupport, Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Teknisk support, Support, Kundrådgivare, Kundvård
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.