Software developers - Malmö

Telavox · Data & IT · 9 juli

Om jobbet

Till vår växande DevOps-avdelning söker vi både juniora och seniora mjukvaruutvecklare och systemutvecklare som vill vara med att ta Telavox och vår produkt Flow till nya höjder.

Om tjänsten

Som utvecklare på Telavox tar du plats i ett glatt och engagerat gäng som dagligen arbetar med att utveckla användarvänliga molntjänster som ska förenkla våra kunders kommunikation och vardag. Vi jobbar agilt med allt från app-utveckling till infrastruktur och drift där vi balanserar nya spännande features med kärlek åt befintliga lösningar. Förutom en rolig arbetsplats med en platt och informell organisation så bjuder vi på både flexibla arbetstider och arbetsuppgifter.

Om dig

Du har förmodligen en relevant civilingenjörs- eller högskoleexamen och älskar programmering. Erfarenhet är ju gött, men det viktigaste är att du har ett genuint engagemang för det du gör eller vill göra. Du blir taggad av att använda programmering för att lösa problem, designa lösningar och blir stolt när du ser hur din kod förenklar för dina medarbetare eller våra kunder. Det ligger i din natur att ständigt söka ny kunskap och du deltar gärna i abstrakta diskussioner där du kan bidra med nya infallsvinklar. Du gillar användarvänlighet oavsett om du befinner dig mitt i en server-uppsättning eller i kärnan av ett kund-gränssnitt.

Vi förväntar oss att du skriver och pratar Java lika bra som svenska och engelska. Du tar gärna en indexerad svängom på dansgolvet med MySQL-tabeller med miljarder rader. Angular och React är JS-vänner vi gärna umgås med och om du förstår åtminstone några av förkortningarna och teknikerna som följer kommer vi nog komma väl överens. ORM, Hibernate, jsp, MVP, SaaS, UX, Kanban, Scrum, Agile,

Om Telavox

Telavox mission är att utmana, utveckla och ha roligt - det bör vara anledningarna till att du vill gå till jobbet på morgonen. Vår kultur är pragmatisk, prestigelös och vi älskar feedback för att utvecklas. Beroende på dina intressen och styrkor så tar du plats i den miljö som passar dig bäst, vi har det mesta. Oavsett var i karriären du befinner dig så kommer vi ha människor som utmanar dig, både tekniskt och på AW:n.

Vi är taggade på att träffa dig och urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! I ansökan vill vi gärna att du berättar vilket programmeringsspråk du hade valt för att bygga en rymdraket och varför. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig - Anna Åhlin på 040-620 02 44 / anna.ahlin@telavox.com alternativt Head of DevOps - Jens Ganslandt på 040-6200064 / jens.ganslandt@telavox.com.
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 juli

Om företaget


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var