Sales Development Representative

Sales Development Representative

Vill du jobba med värdeskapande och personlig prospektering på högsta nivå med de senaste metoderna och verktygen? Skapa relationer internt och externt för att med våra kunder ta fram innovativa lösningar och skapa mervärde? Vill du dessutom vara en del av ett riktigt roligt och entreprenörsdrivet mjukvarubolag i tech-världen? Då ska du läsa vidare!

För att kunna växa ännu mer och bidra till Telavox tillväxtmål söker vi nu Sales Development Representatives (SDR) till vårt huvudkontor i Malmö.

Som SDR ansvarar du för att identifiera, kvalificera och kontakta potentiella prospekt och genom en första kontakt inspirera dem att vilja veta mer om Telavox lösning. SDR-rollen är under fantastisk utveckling. Verktygen och möjligheterna för att flytta gränser och testa är många och vi ligger i framkant i branschen.

Vi som jobbar i teamet idag består av erfarna säljare som värdesätter relationsbyggande med empati, personligt engagemang och relevans. Vi söker dig som vill sälja som vi och kan bjuda på ny och spännande kompetens.

Som SDR kommer du arbeta med följande:
 • Strukturerad bearbetning av potentiella kunder och relationer via våra system.
 • Personliga och relevanta samtal med våra kunder i alla digitala kanaler.
 • Samarbeta med våra säljare för att tillsammans skapa fler affärsmöjligheter.
 • Omvandla och kvalificera inkommande leads till försäljningsmöjligheter.
 • Leda relationer till nästa steg i ett första möte med sälj.
 • Vårda och utveckla leads genom utskick, information, förmedla värde och presentera Telavox lösning.
 • Håll dig uppdaterad om våra produkter och tjänster, såväl som branschtrender och konkurrenter. Självklart får du även utbildning internt!
 • Aktivt delta i utbildningar och projekt för att lära dig om de nya och bästa metoderna för att utvecklas inom försäljning.
Det här är vår önskelista:
 • Kandidatexamen från universitet, högskola eller yrkeshögskola (exempelvis IHM).
 • Erfarenhet av prospektering, försäljning eller mötesbokning - gärna inom IT-/SaaS-lösningar.
 • Erfarenhet av att arbeta med CRM-system.
 • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Viljan och drivet att utvecklas i rollen som SDR via ny teknik och system.
Telavox is the place to be!
Sedan Telavox resa började 2002 har vi stärkt vår position som den främsta framåttänkande kommunikationsplattformen för företag! Till skillnad från våra konkurrenter äger vi vår plattform och utvecklar allting själva. Det är vi väldigt stolta över! Vi erbjuder telefoni, växeltjänster, chatt, möten och kontaktcenter i en enda enkel plattform.

Idag är vi ett snabbväxande och lönsamt företag med över 600 miljoner kronor i omsättning och 280 Telavoxare i fem länder! Förutom att vara en del av ett entreprenörsdrivet och framåttänkande teknikföretag, kan vi erbjuda dig ett generöst total rewards-paket, legendariska kick-offer, en varmhjärtad kultur, kompetensutveckling och en riktigt rolig arbetsplats! Vi kommer även lära dig allt du behöver veta om value based selling och UCaaS!

Vi gillar olika! Hos oss är alla välkomna, och våra olikheter behövs för att kunna fortsätta utveckla vår produkt, våra kunder och vår organisation! Läs mer om vår kultur, våra medarbetare och business i vår Culture Book.

Är du intresserad av att bli en del av en framgångssaga? Ansök nu!
Vi ser verkligen fram emot att höra från dig! Skicka din ansökan så snart som möjligt. Om det finns några frågor, vänligen kontakta vår HR Business Partner, Hanna Lindkvist, på hanna.lindkvist@telavox.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 feb 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.