Kundtjänstansvarig för Finland

Telavox · Försäljning · 8 aug

Om jobbet

Telavox tillväxt går som tåget och för att fortsätta att vårda, utveckla och sätta stjärnglans på våra kunders vardag behöver vi anställa ytterligare personal.

På bara några år har vi etablerat oss i både Sverige, Norge och Danmark och nu är det äntligen dags för den sista pusselbiten, Finland.

Därför behöver vi dig som båda kan finska och svenska för placering i vår Kundtjänst i Malmö.

Är du stjärnan vi letar efter?

Telavox har en historik med marknadens nöjdaste kunder! Det visar sig inte bara vid kundundersökningar utan även genom att våra kunder stannar längre hos oss än våra konkurrenter. Vi har två typer av kunder, våra direktkunder som våra egna säljare signerat åt oss och agentkunder som våra återförsäljare (partners) signerat åt oss. Våra återförsäljare har allt mellan 2 till 50 anställda. De är spridda på ca 100 kontor runt om i landet och står för halva vår omsättning. I rollen är det ditt uppdrag att ta hand om våra svenska och finska partners, som också säljer Telavox telefonilösningar. Klicka här för att läsa mer om produkten Flow så kommer du inse varför våra kunder älskar oss.

Om jobbet

Hos oss har du fullt ansvar för dina återförsäljare avseende leverans, utbildning, förvaltning och utveckling med målet att få alla återförsäljare så lyckliga och självgående som möjligt. Du hanterar, via telefon och mail, alla ärenden kopplade till dina återförsäljare och din roll är rådgivande och supporterande. Ditt dagliga arbete centreras kring att bygga en positiv relation till dina återförsäljare och du lägger mycket tid och energi på att verkligen förstå behov och vara till hjälp när det behövs.

Våra fantastiska återförsäljare jobbar med att sälja våra produkter, vilket många av dem har gjort i flera år och därmed har god kännedom om Telavox medan andra är helt nya i samarbetet. Eftersom du kommer att ha daglig kontakt med flera av dina återförsäljare så handlar jobbet till stor del om att bygga relationer och du kommer att ta plats i ett team på 5 personer som uteslutande jobbar med att uppnå maximal nöjdhet för alla dessa återförsäljare.

På Telavox har du roligt på jobbet och du strävar ständigt efter att återförsäljaren ska känna samma glädje i allt samarbete med oss! Ibland kommer du att få lämna kontoret och vara med på större installationer och utbildningar och ibland kommer återförsäljaren bara förbi för att dricka en kopp kaffe med dig.

Om dig

Du älskar människor och kommer ifrån en relationsbyggande roll där du har arbetat såväl supporterande som rådgivande och gärna med en tekniskt utmanande produkt, tjänst eller bransch. Du har tagit dig igenom gymnasiet och gillar att snacka i telefon både på finska och svenska.

För att trivas på Telavox älskar du människor och har nära till skratt. Vi tycker om att arbeta tillsammans och är säkra på att socialt engagemang leder till framgång. Utöver social skicklighet sätter vi stort värde på att du är:
  • Relationsbyggande - Du kommer prata med samma personer många gånger i veckan. Det är viktigt för dig att det är trevliga samtal där du gör de som ringer in till dina vänner.
  • Tekniskt intresserad - De flesta återförsäljarna har jobbat med Telavox och i telefonibranschen i många år och det är din uppgift att hjälpa dem och för att lyckas med det har du troligen tekniskt kunnande inom telefoni men det är inget krav.
  • Innovativ och driftig -Eftersom vi startar ett helt nytt affärsområde i Finland så kommer du att kunna påverka mycket och vara med och lägga grunden för Telavox framgång i Finland.
  • Talar flytande finska och svenska.
För att smälta in i kontorsmiljön på nolltid är det en fördel om du gillar kaffe, har en bakgrund som pingisproffs och uppskattar fuldans på afterworken. Eller så är du bara enastående flexibel och talangfull i sociala sammanhang.

Att jobba på Telavox

Telavox mission är att utmana, utveckla och ha roligt - det bör vara anledningarna till att du vill gå till jobbet på morgonen. Vår kultur är pragmatisk, prestigelös och vi älskar feedback för att utvecklas. Vi satsar mycket tid, pengar och engagemang på de vi väljer att anställa, vilket också gör att vi förväntar oss mycket tillbaka. Vår filosofi är att det ska vara roligt att arbeta hos oss! Du kommer att uppleva en arbetsplats med massor av tävlingar, utmaningar och sociala evenemang.

Vi tillämpar ett löpande urval, så ansök redan idag! Om du har frågor om Telavox eller våra tjänsten så hör gärna av dig - vi tycker bara det är kul om du ringer! Du når Rekryteringsansvarig - Anna Åhlin på anna.ahlin@telavox.com eller 040 620 02 44

eller TeamLeader Tomas Kristoffersson på tomas.kristoffersson@telavox.se eller 0406220026

Nyckelord: Finland, Kundsupport, Kundservice, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Teknisk support, Support, Kundrådgivare, Kundvård
Jobbfakta
Ort
Malmö stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 aug

Om företaget


Hitta hit

Malmö stad Visa på karta

Visa var