Hello there Junior Accountant!

Hello there Junior Accountant!

Här har vi en superspännande möjlighet för dig som är nyutexaminerad, letar efter din första riktiga utmaning och som vill lära sig allt om ekonomi på ett riktigt roligt bolag! Låter det som en dröm? Bra, läs vidare!

Vad gör en Junior Accountant på Telavox?
Som Junior Accountant hos oss kommer du vara en del av ett riktigt roligt och drivet gäng som sysslar med allt inom bokföring, redovisning, controlling, lönehantering och administration för hela Telavox koncernen.

Dina huvudsakliga uppgifter kommer framförallt innefatta leverantörsreskontran, löpande bokföring, administration och stötta resten av teamet samt hela organisationen med grym support och service!

Vad gör dig klippt & skuren för rollen?
Du behöver inte ha ett långt cv för att lyckas i den här rollen. Vi tänker oss att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, tex KY/YH eller från högskola/universitet. Har du arbetslivserfarenhet av liknande roll inom redovisning genom tidigare tjänst, praktik eller extrajobb är detta meriterande! Har du dessutom lite grymma google-sheets skills och tidigare erfarenhet från affärssystem är det ett stort + i kanten!

Som person får du gärna våga bjuda på dig själv och vi hoppas att du uppskattar när det är högt i tak. Vi behöver dig som är nyfiken, driven, strukturerad och en riktig doer! Men det viktigaste är att du har ett genuint intresse för att utvecklas inom ekonomi och vill göra det hos Telavox!

Telavox is the place to be!
Telavox är vi ett IT-bolag som utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt, och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga. 2003 startade vi i Lund och idag är vi 250 anställda i fem länder.

På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna oavsett kön, kultur, eller bakgrund, och samtliga behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta organisationen med grym service!

Vi kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • Att vara en del i ett drivet och hjälpsamt team med hög energi
  • Roliga sociala evenemang såsom en årlig kick-off, AWs, familjedagar och aktiviteter med allt från yoga till brädspelskvällar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag och gratis sjukvård genom KRY
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala visioner och pågående expansion
Don't play hard to get!
Vi tillämpar ett löpande urval, så ansök redan idag! Om du har frågor om Telavox eller våra tjänster så hör gärna av dig - vi tycker bara det är kul om du kontaktar oss! Du når Rekryteringsansvarig - Hanna Lindkvist på Hanna.Lindkvist@telavox.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (58 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.