Hej rekryterare!

Hej rekryterare!

Äntligen! En ny chans att ta plats i ett riktigt kul team på ett snabbväxande bolag fyllt till bredden av härliga personer.

Telavox är ett snabbväxande tech-bolag som finns i fem länder med huvudkontor i Malmö. På huvudkontoret sitter också vårt HR-team som består av fem team medlemmar som vill bli ytterligare en person. Om du tycker rekrytering är meningen med arbetslivet, gillar att spendera dina timmar med search och komma i kontakt med nya personer är detta sannolikt någonting för dig. Letar du dessutom efter en rolig arbetsplats (fun är ett av våra värdeord!) och ett grymt team? Sök!

Om jobbet
Hanna i vårt HR-team jobbar redan framgångsrikt med rekrytering hos oss. Eftersom vi växer snabbt och mycket behöver hon teama upp sig med en person till - dig! Detta innebär att du kommer samarbeta en hel del med Hanna och ni kommer kunna lära er av varandra.

Du kommer dagligen att arbeta med att skapa nya kontakter och etablera relationer med potentiella framtida kollegor (läs: skriva skitbra annonser, sälja in Telavox till kandidater och driva hela rekryteringsprocesser med våra trevliga chefer). Eftersom vi är ett tech-bolag i telekombranschen är de flesta rekryteringar på ett eller annat sätt tekniska, men vi kräver inte att du kan massa svåra IT-begrepp, vi lär dig!

Du kommer att jobba mycket med search och headhunting via sociala och professionella medier, men kommer att beröra alla delar av rekryteringsprocessen - från kravprofil och annonsering till anställning. Du arbetar självständigt, kan driva flera rekryteringar parallellt och arbetar stöttande och coachande mot de rekryterande cheferna i processerna.

I den mån du hinner kan du också ta dig an andra områden hos oss så som onboarding eller employer branding. Vi är öppna för förslag beroende på vad du är peppad på och har erfarenhet av sedan tidigare. Som en utvecklingsmöjlighet finns det för rätt person möjlighet att även agera chefsstöd åt våra ledare framöver.

Är det här du?
Vi tror att rätt person har en examen från ett personalinriktat program (eller liknande) och har arbetat med rekrytering ett par år tidigare. Det är meriterande om det är säljande roller, roller inom kundrådgivning och/eller inom IT som du har rekryterat till. Har du dessutom erfarenhet av att rekrytera i Norge, Danmark, Finland eller England ger det en extra stjärna i kanten. Men det viktigaste är att du älskar rekrytering och drivs av mötet med varje ny människa du träffar!

Du är en äkta människokännare och har en förmåga att snabbt skapa ett förtroende hos både kandidater och kollegor. Du är målorienterad och har ett starkt driv som smittar av sig på andra.

Det vore kul för oss att bli ännu bättre på KPI:er kopplade till rekrytering och analysera dessa mer då vi tror vi kan bli ännu vassare på rekrytering då. Om du har erfarenhet av och känner dig pepp på detta blir vi förstås väldigt glada!

Om oss
Telavox är ett IT-bolag som älskar att effektivisera företagskommunikation genom grym telefoni, växel, chatt och mycket mer. Telavox har gjort det i snart 17 år och är om man frågar oss på gång att ta över världen. Vi är ungefär 260 medarbetare hos oss fördelat på 5 länder. Hos oss är det högt tempo (vi ska ta över världen, hallå?!) men också ett bolag där hållbarhet står högt på agendan - både vad gäller vår hälsa och miljö.

Hos oss jobbar kreativa personer som tycker om att ha kul. När Telavoxare berättar om varför de stannar hos oss är svaret nästan alltid att det är på grund av fantastiska kollegor. <3 Wow! Förutom drömkollegor erbjuder vi såklart tjänstepension, friskvårdsbidrag, försäkringar, gratis användning av KRY och ett gäng andra bra saker. Hos oss får man dessutom vara med på en tillväxtresa.

Denna roll inkluderar inte bonus eller provision.

Förutom Hanna ingår Terese (sjukt grym på arbetsrätt), Ulrika (vår kreativa facility manager), Sanna (vår duktiga HR-timmis) och Victoria (Telavox HR-chef) i teamet. Vi har alla egna specialistkompetenser och älskar att jobba tillsammans.

Om du vill läsa mer om hur det är att jobba på Telavox, spana in vår fina kulturbok!

Vi är taggade på att träffa dig och urval sker löpande så se till att skicka in din ansökan så fort som möjligt! Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig - Victoria Lindén: victoria.linden@telavox.com.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.