Fältsäljare B2B till Telavox i Malmö!

Fältsäljare B2B till Telavox i Malmö!

Drömmer du dig bort från kontorslandskapet och långsamma interna processer och möten? Har du också tröttnat på rapporter och administrativa uppgifter och längtar efter en arbetsplats där affärer och sälj är fokus? Saknar du frihet under ansvar och längtar efter en självständig vardag? Är du trött på en trist produkt och vill erbjuda en innovativ och cool lösning som får kunderna att imponeras? Är du dessutom en briljant säljare och en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna?

Då är du och Telavox en perfect match!

Om jobbet
Som fältsäljare B2B hos oss på Telavox arbetar du med uppsökande försäljning mot företag och roddar hela säljcykeln från prospektering och mötesbokning till fysiskt möte och sign hos kund. Du bearbetar företagskunder inom segmentet 25-350 användare vilket gör att komplexiteten i dina case varierar från snabbare affärer till större upphandlingar. Med Malmö som hemmaplan ansvarar du för och blir vårt ansikte utåt för hela regionen. En viktig del är också att underhålla och vårda våra nyckelkunder i regionen.
Du arbetar självständigt i ditt vardagliga arbete men som stöd har du ett engagerat säljteam spritt över landet, en coachande Sverigechef samt övriga supportfunktioner som alla verkar tillsammans mot gemensamma mål. Du är en spindel i nätet och driver omförhandlingar med olika kunder i regionen.

Om dig
Telavox passar dig med en omättad hunger och målmedvetenhet och som drivs av att utvecklas i takt med bolaget. I teamet tror vi att socialt engagemang leder till framgång och därför bryr vi oss mycket om varandra, trots att vi ofta har många mil till närmsta kollega.
För att bli en stjärna i rollen som fältsäljare behöver du ha den stora kärleken för (eller kanske längtan till) uppsökande nykundsförsäljning. Vi ser gärna att du har minst två år av B2B-försäljning och lösningsorienterad fältförsäljning i ryggen, allra helst från telekom- eller IT branschen. Du är trygg i att driva hela säljcykeln på egen hand och har en fantastisk förmåga att skapa och bygga relationer.

Din höga energi, sociala och positiva framtoning i kombination med ditt affärssinne kommer hjälpa dig att driva affärerna i hamn. Du är målmedveten och har en stark tro på din egen förmåga vilket driver dig framåt hela tiden. Som uttalad tävlingsmänniska trivs du bäst när du får jaga siffror och affärer. Du är givetvis representativ och förtroendeingivande och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är förstås värdefullt om du har ett upparbetat kontaktnät i regionen och förstår vikten av nätverkande. B-körkort är ett krav.

Vad gör Telavox?
Vi är ett agilt IT-bolag i telekombranschen som har svårt att sitta still. Vi tycker det är bättre att be om förlåtelse än tillåtelse och tycker inte man ska lägga ner tid på sådant som inte är roligt, enkelt och relevant. Vi är ungefär 220 medarbetare i Norden. Här jobbar människor med mycket energi och det går det som tåget. Vi har blivit Gasellnominerade hela åtta gånger i rad och är mitt i vår globala resa där vi precis har etablerat våra produkter i Norden och Storbritannien. Nu ska vi ut i Europa. Häng på!

Det här kan Telavox erbjuda dig
Telavox mission är att utmana, utveckla och ha roligt - det bör vara anledningarna till att du vill gå till jobbet på morgonen. Vår kultur är pragmatisk, prestigelös och vi älskar feedback för att utvecklas. Vi satsar mycket tid, pengar och engagemang på de vi väljer att anställa, vilket också gör att vi förväntar oss mycket tillbaka. Vår filosofi är att det ska vara roligt att arbeta hos oss!

På Telavox är det enkelt att älska sitt arbete, inte bara för att vi säljer en cool och marknadsledande kommunikationstjänst utan kanske främst för att vi har så roligt tillsammans. Vi på Telavox kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • En egenutvecklad stark produkt
  • Grundlön + provisionssystem
  • Frihet under ansvar och självständigt arbete med bästa tänkbara verktyg
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala ambitioner
  • Fritt användande av tjänsten KRY och ett generöst friskvårdsbidrag
På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt! Vi gillar olika och strävar efter en jämn fördelning mellan könen.

Om rekryteringsprocessen
Vi är taggade på att se din ansökan så snabbt som möjligt och urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Hanna Lindkvist på 040-6200015 eller Rekryterande chef Christoffer Carpvik på 0735-741850.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.