Drömjobb för en kreativ student!

Drömjobb för en kreativ student!

BAM! Telavox huvudkontor i Malmö har nu ett drömjobb till en superkreativ person som älskar design och har massor av energi. Vad kan vara en bättre start på höstterminen än ett extraknäck på Malmös roligaste kontor?

Telavox marknadsteam
På Telavox huvudkontor i Malmö sitter världens bästa kommunikationsteam på 10 härliga personer, som arbetar tight tillsammans, som hjälper varandra med det mesta och som ger varandra feedback på löpande band. Alla har olika roller - någon jobbar mot pressen, en annan kodar sånt som du skissat upp och en tredje lägger upp strategin för nästa år - men alla är med och bidrar med sin kompetens i varje projekt som teamet tar sig an. I just denna roll kommer du jobba nära våra designers.

Vem är du?
Vårt marknadsteam har ständigt många designprojekt i luften och vi söker nu en duktig och kreativ student som vill vara med på resan när vi utvecklar och förbättrar vårt varumärke. För att göra ett riktigt bra jobb hos oss på Telavox behöver du goda kunskaper i Adobe Creative Suite såsom InDesign, Photoshop och Illustrator. Inom närmaste framtiden är vi sugna på att jobba mer med illustrationer och animationer, så är du expert på detta blir vi extra glada.

Arbetsuppgifter
Vi som designers i marknadsteamet, och i framtiden även du, producerar en mängd olika typer av grafiskt material, exempelvis:
  • Nyhetsbrev, bloggposter och sociala medier
  • Skisser, mockups till webb
  • Återkommande uppdateringar, exempelvis redigering av produktdokument
  • Annonser för webb och tryck
  • Illustrationer och animationer
Vi utgår alltid från vår grafiska profil, men tror på en kreativ frihet där du får möjlighet att ta egna initiativ.

Det här är en timanställning där du har möjlighet att påverka vilka av veckans timmar du ska spendera på Telavox. Vi tänker oss att du vill och har möjlighet att vara hos oss ungefär 10 timmar i veckan. Du ska gärna gå en eftergymnasial utbildning inom grafisk design/formgivning eller liknande.

Vad gör Telavox?
Vi är ett agilt IT-bolag i telekombranschen som har svårt att sitta still. Vi tycker det är bättre att be om förlåtelse än tillåtelse och tycker inte man ska lägga ner tid på sådant som inte är roligt, enkelt och relevant. Vi är ungefär 220 medarbetare i Norden, med huvudkontor i centrala lokaler i Malmö (där du ska jobba!). Här jobbar massor av unga människor med mycket energi. Just nu går det som tåget, vi har blivit Gasellnominerade hela 8 gånger och är mitt i vår globala resa där vi ska etablera våra produkter i Norden och sedan ut Europa. Häng på!

Vi ser fram emot att träffa dig!
Om ovan är en beskrivning av dig och du tycker att det här låter som en kul roll så tycker vi du ska söka så fort du bara kan!

Vi på Telavox strävar alltid efter en jämställd arbetsplats och en jämvikt mellan könen. Därför välkomnar vi kvinnliga sökande lite extra.

Bifoga din portfolio eller arbetsprover till din ansökan.

Kontaktpersoner
Om du vill ringa oss för att prata om rollen, så kan du ringa och prata med antingen:

Victoria Lindén, HR Business Partner, som också tillhör vårt marknadsteam ett par dagar i månaden: +4640 620 02 60.

Gustav Svensson, webbdesigner: +4640 620 02 40
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadsassistent
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 okt (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.