Cloud Sales Specialist

Cloud Sales Specialist

Är du en tävlingsinriktad och driven person som brinner för försäljning och att skapa relationer? Vill du dessutom vara en del av ett framgångsrikt och snabbfotad bolag där du får chansen att vara med och påverka? Då är det här en tjänst för dig!

Vad gör Telavox?
Telavox är ett agilt IT-bolag i telecombranschen som har svårt att sitta still. Vi utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt, och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga. Här jobbar människor med mycket energi och det går det som tåget. 2003 startade vi i Lund och idag är vi 250 anställda i fem länder. Nu ska vi ut i resten av världen. Häng på!

Vad gör vårt Cloud Sales team?
Vi kallar vår nya satsning inom sälj för Cloud Sales. Det är ett nytt sätt för oss att marknadsföra och sälja vår kommunikationsplattform Flow till företag som behöver en riktigt bra lösning för deras företagstelefoni och internkommunikation.

Som Cloud Sales specialist jobbar du med hela säljprocessen! Allt från prospektering och mötesbokning till att genomföra möten, utveckla dialogen med potentiella kunder, presentera rätt lösning och stänga affärer.

Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och för att du ska komma igång på bästa sätt så erbjuder vi självklart en genomgående introduktionsutbildning om företaget, vår tjänst och hur vi förmedlar den på marknaden.

Vem är du?
För att lyckas i rollen inom Cloud Sales ser vi att du tidigare har jobbat med lösningsorienterad B2B-försäljning gärna inom IT- och eller Telecombranschen. Att du ser dig själv som en naturlig "closer" och har en förmåga att skapa förtroende, trygghet och engagemang hos våra kunder. Med ditt genuina intresse för försäljning och kommunikation besitter du verktygen som krävs för att utveckla dialogen och identifiera kundnytta och underliggande behov.

Vad kan Telavox erbjuda dig?
På Telavox är det enkelt att älska sitt arbete, inte bara för att vi säljer en cool och marknadsledande kommunikationstjänst utan kanske främst för att vi har så roligt tillsammans. Vår kultur är pragmatisk, prestigelös och vi älskar feedback för att utvecklas. Vi tycker det är bättre att be om förlåtelse än tillåtelse och tycker inte man ska lägga ner tid på sådant som inte är roligt, enkelt och relevant.

Vi på Telavox kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • Ett härligt gäng kollegor
  • Fast lön, aktivitetsbaserad bonus och resultatbaserad provision
  • Grymma sociala evenemang såsom kick-offs, AWs och sportaktiviteter
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala ambitioner
  • Fritt användande av tjänsten KRY och ett generöst friskvårdsbidrag
Om rekryteringsprocessen
Vi är taggade på att se din ansökan så snabbt som möjligt och urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta HR Business Partner Hanna Lindkvist på 040-6200015 eller rekryterande chef Patrik Johansson, Cloud Sales Manager, på 08-121 305 32
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 17 juni 2019 (22 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.