Cloud Sales Agent

Cloud Sales Agent

Är du en utåtriktad och driven person i början av karriären med ett sinne för försäljning? Vill du dessutom arbeta i en roll där dina initiativ och framgångar både syns och värderas högt? Ta då denna chans att bli en del av Telavox nya Cloud Sales team!

Vad gör Telavox?
Telavox är en av nordens ledande leverantörer av molnbaserade kommunikationslösningar med kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Företaget består av 250 härliga medarbetare och vi präglas av en stark laganda där alla tillåts komma till tals och ha kul på jobbet. Visste du att vi av Dagens Industri blivit utsedda till Gasellföretag åtta år i rad?!

Vad gör vårt Cloud Sales team?
Vi kallar vår nya satsning inom sälj för Cloud Sales. Det är ett nytt sätt för oss att marknadsföra och sälja vår kommunikationsplattform Flow till företag som behöver en riktigt bra lösning för deras företagstelefoni och internkommunikation.

Inom Cloud Sales jobbar vi i par där agenten genererar leads, möten och affärsmöjligheter till en senior säljare som genomför möten, utvecklar dialogen och stänger affären. I rollen som Cloud Sales Agent kontaktar du företag för att skapa intresse, öppna nya dörrar och hålla i den inledande kommunikationen med våra potentiella kunder.

Arbetstiderna är 08.30-17.00 måndag-fredag och du kommer ingå i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och för att du ska komma igång på bästa sätt så erbjuder vi självklart en genomgående introduktionsutbildning om företaget, vår tjänst och hur vi förmedlar den på marknaden.

Vem är du?
För att bli en stjärna som Cloud Sales Agent behöver du vara engagerad, målmedveten och gillar att jobba med människor! Din inställning och motivation är viktigare än din bakgrund men vi ser gärna att du har en stark förmåga att fånga människors uppmärksamhet och vill utvecklas inom försäljning.

Vad kan Telavox erbjuda dig?
  • Ett härligt gäng kollegor
  • Fast lön, aktivitetsbaserad bonus och resultatbaserad provision
  • Grymma sociala evenemang såsom kick-offs, AWs och sportaktiviteter
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala ambitioner
  • Fritt användande av tjänsten KRY och ett generöst friskvårdsbidrag
På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Vi gillar olika vad gäller kön, kultur och bakgrund.

Om rekryteringsprocessen
Vi är taggade på att se din ansökan så snabbt som möjligt och urval sker löpande i rekryteringsprocessen. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Hanna Lindkvist på 0762-486217 eller rekryterande chef Patrik Johansson (på bilden) på 0720-504696
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars (54 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.