Business Analyst till Telavox!

Business Analyst till Telavox!

Vi växer så det knakar och nu letar vi efter dig som vill kickstarta din karriär som Business Analyst hos oss och ha möjlighet att påverka Telavox resa framåt. Kom igen, häng på, det blir kul!

Vad får dig att känna wow?
För att göra succé i den här rollen och på Telavox vill vi att du känner wow när vi säger dataanalys, projektledning och affärsutveckling. Du går igång på problemlösning, gräva ner dig i research och statistik och presentera lösningar för andra. I rollen som Business Analyst blir du en del av vårt fantastiska och kreativa marknadsteam och kommer arbeta nära, och rapportera till, vår Product Marketing Manager. Ni kommer gemensamt stödja hela Telavox med både intern och extern analys med syfte att stärka och utveckla vår produkt Flow. Detta kan innebära alltifrån att analysera våra kunders användande av våra tjänster, analys av säljdata till att genomföra en marknadsanalys över senaste produkttrenderna. Det handlar alltså om allt från strategiskt långtgående projekt till snabba operationella uppgifter.

För att få oss att känna wow
Vi behöver dig som är en riktig stjärna på att tolka och analysera data och kan omvandla det till affärsnytta. Som person är du pragmatisk, självgående och drivande. Du är en fena på problemlösning, är duktig på att samarbeta och bygga relationer och är en riktig doer som ser till att slutföra saker. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i ett nytt ämne och gör det med nyfikenhet, struktur och en gnutta tålamod. I rollen behöver du vara beredd på att kastas in i saker som du egentligen inte har riktigt koll på, och det är också något som gör dig riktigt taggad!

Vi tror att du fått delar av dina styrkor i problemlösning från en utbildning som civilingenjör i t.ex industriell ekonomi eller liknande teknisk bakgrund med intresse för ekonomi och affärer. Det är nice om du har förståelse för programmering, SQL och databaser och vi skulle bli riktigt imponerade om du är vass på statistik, MEN det viktigaste är att du har en vilja att lära dig. Och vi lär gärna dig!

Kanske är du nyexad eller så har du hoppat på ett av dina första konsultuppdrag men inte hamnat riktigt rätt och längtar efter en riktigt spännande arbetsplats där du får möjlighet att påverka. Du behöver inte ha världens längsta CV utan för oss räcker det långt att du är en peppig person som är duktig på att söka upp information och har massor av vilja att utveckla Telavox.

Telavox is the place to be!
För dig som inte hört om Telavox tidigare är vi ett IT-bolag som utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga.

På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Vi gillar olika vad gäller kön, kultur och bakgrund. Hos oss är alla välkomna, och alla behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta produkten och organisationen med supergrymma upplevelser.

På Telavox är det enkelt att älska sitt arbete, inte bara för att vi säljer en cool och marknadsledande kommunikationstjänst utan kanske främst för att vi har så roligt tillsammans! Vi kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • Att vara en del i ett drivet och hjälpsamt team som längtar efter dig
  • Roliga sociala evenemang såsom en årlig kick-off, AWs, familjedagar och aktiviteter med allt från yoga till brädspelskvällar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag och gratis sjukvård genom KRY
Vi längtar efter dig!
Vi anställer löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att höra av dig till HR Business Partner Hanna Lindkvist på hanna.lindkvist@telavox.com / 040-620 00 15 eller Louise Gustafsson på louise.gustafsson@telavox.com 040-622 00 70.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb (20 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.