Accountant

Accountant

Här är en spännande möjlighet för dig som har jobbat ett par år och är redo att ta nästa steg på ett riktigt roligt bolag!

Vad gör en Accountant på Telavox?
Som accountant hos oss kommer du vara en del av ett team på fyra personer som sysslar med löpande bokföring, månads-och årsbokslut, koncernredovisning och analys för samtliga koncernbolag. Då vi jobbar som ett team kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande och du kommer vid behov att hjälpa till med alla våra bolag.

Vad gör dig klippt & skuren för rollen?
Vi tänker oss att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, tex KY/YH eller från högskola/universitet. Du har jobbat några år som revisor, redovisningsekonom, junior controller eller liknande. Då vi är ett datadrivet bolag lägger vi stor vikt vid Excelkunskaper, erfarenhet av SQL, dataanalys samt arbete med finansiella modeller.

Det här är rollen för dig som är serviceminded och trivs i en entreprenöriell miljö med högt i tak. Som person är du nyfiken, strukturerad och en riktig doer. Du behöver inte färdiga lösningar utan drivs av möjligheten att bidra till att sätta nya processer och rutiner. Men det viktigaste är att du har ett genuint intresse för att utvecklas inom ekonomi och att du vill göra det hos oss på Telavox!

Telavox is the place to be!
Om du inte har hört talas om Telavox innan vi är ett 17 årigt techbolag i telekombranschen. Vi utvecklar världsledande kommunikationsplattformar med lösningar för smart och effektiv telefoni, PBX, chatt och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven start up eller en gigant bland jättarna, bidrar vi till att gör företag mer produktiva och roligare! Och vi älskar det!

Vi är cirka 260 Telavoxare i fem länder, med rötter i Skåne! I Malmö har vi vårt supernice huvudkontor med alla centrala funktioner på bolaget, (som vi längtar tillbaka till, eftersom vi alla arbetar hemifrån i för tillfället) Förutom drömmiga kollegor erbjuder vi friskvårdsbidrag, försäkringar, gratis användning av KRY och ett gäng andra bra saker. Hos oss får man dessutom vara med på en tillväxtresa :-)

Vi gillar olika! Hos oss är alla välkomna, och våra olikheter behövs för att kunna fortsätta utveckla vår produkt, våra kunder och vår organisation! Läs mer om vår kultur, våra medarbetare och business i vår Culture Book.

Är du intresserad av att bli en del av en framgångssaga? Ansök nu!
Vi ser verkligen fram emot att höra från dig! Skicka din ansökan så snart som möjligt. Om det finns några frågor, vänligen kontakta HR Business Partner Hanna Lindkvist på Hanna.Lindkvist@telavox.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juli 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.