Årets Malmöföretag söker driven Accountant

Årets Malmöföretag söker driven Accountant

Här är en spännande möjlighet för dig som har jobbat ett par år och är redo att ta nästa steg på ett riktigt roligt bolag, som dessutom blev utsett till årets Malmöföretag 2019!

Vad gör en Accountant på Telavox?
Som Accountant hos oss kommer du vara en del av ett team på fyra personer som sysslar med redovisning, koncernredovisning, controlling, löner och administration för 5 av koncernens bolag. Du kommer att rapportera till Accounting Manager. Då vi växer är möjligheterna till utveckling stora.

Du kommer på egen hand att ansvara för ett av våra dotterbolags löpande bokföring och rapportering, inklusive månadsavstämningar och momsrapportering. Du kommer även vara delaktig i upprättandet av årsbokslutet/årsredovisningen för moderbolaget. Då vi jobbar som ett team kommer dina arbetsuppgifter att vara varierande och du ska vid behov kunna vara behjälplig i alla våra dotterbolag.

Vad gör dig klippt & skuren för rollen? Vi tänker oss att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning, tex KY/YH eller från högskola/universitet. Du har jobbat 1-3 år med en liknande roll inom redovisning och kanske dessutom har lite grymma excel kunskaper.

Det här är rollen för dig som är serviceminded och trivs i en entreprenöriell miljö med högt i tak. Som person är du nyfiken, strukturerad och en riktig doer. Du behöver inte färdiga lösningar utan drivs av möjligheten att bidra till att sätta nya processer och rutiner. Men det viktigaste är att du har ett genuint intresse för att utvecklas inom ekonomi och att du vill göra det hos oss på Telavox!

Telavox is the place to be! Telavox är ett tech-bolag som utvecklar en världsledande kommunikationsplattform med lösningar för smart och effektiv telefoni, växel, chatt, och mycket mer. Oavsett om det handlar om en entreprenörsdriven startup eller en gigant bland giganter, bidrar Telavox till att göra företag mer öppna, effektiva och tillgängliga. 2003 startade vi i Lund och idag är vi 250 anställda i fem länder.

På Telavox ser vi mångfald bland vår personal som en superkraft och en förutsättning för vår utveckling framåt. Hos oss är alla välkomna oavsett kön, kultur, eller bakgrund, och samtliga behövs för att vi ska kunna fortsätta stötta organisationen med grym service!

Vi kan med stolthet säga att vi kommer erbjuda dig:
  • Att vara en del i ett drivet och hjälpsamt team med hög energi
  • Roliga sociala evenemang såsom en årlig kick-off, AWs, familjedagar och aktiviteter med allt från yoga till brädspelskvällar
  • Ett generöst friskvårdsbidrag och gratis sjukvård genom KRY
  • Att vara en del av en skandinavisk framgångssaga i ett gasellbolag med globala visioner och pågående expansion
Don't play hard to get!

Vi tillämpar ett löpande urval, så ansök redan idag! Om du har frågor om Telavox eller våra tjänster så hör gärna av dig - vi tycker bara det är kul om du kontaktar oss! Du når Rekryteringsansvarig - Hanna Lindkvist på Hanna.Lindkvist@telavox.com eller rekryterande chef Maria Olofsson på Maria.Olofsson@telavox.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telavox develops world-leading communications platforms with solutions for smart and efficient telephony, PBX, chat and much more. Regardless of whether it involves an entrepreneur-driven startup or a giant among giants, Telavox contributes to making companies more transparent, efficient and accessible.