Rådgivare i arbetsgivarfrågor

Rådgivare i arbetsgivarfrågor

Vi söker en rådgivare till Teknikföretagens regionkontor i Malmö. Ditt uppdrag blir främst att arbeta med arbetsgivar- och branschfrågor för Teknikföretagens medlemsföretag i Blekinge och Skåne län. Tillsammans med dina kollegor i regionen ser du till att våra medlemsföretag får bästa tänkbara service.

Vi erbjuder dig ett mycket självständigt, omväxlande och intressant arbete i en kunskapsorganisation! Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med nya människor.

Som rådgivare på Teknikföretagen ligger fokus på att ge råd till medlems-företagen i arbetsrättsliga frågor och hjälpa medlemmarna att tolka och praktiskt tillämpa lagar och våra kollektivavtal. Du kommer självständigt medverka i förhandlingar, leda våra arbetsgivargrupper, hålla utbildningar samt värva nya medlemsföretag.

För att lyckas i rollen är du som person utåtriktad och bra på att skapa förtroende. Du är engagerad, förtroendeingivande och omdömesgill. Du har ett tydligt arbetsgivarperspektiv och hög integritet. Du tar egna initiativ och har en förmåga att agera lösningsorienterat. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har ett intresse för samhälls- och utvecklingsfrågor.

Vi tror att du har en akademisk examen och erfarenhet från en personalledande funktion, gärna från industrin. Du har en god kunskap och gedigen erfarenhet av arbetsrätt och du trivs i förhandlingsrollen. Om du har erfarenhet av kollektivavtal inom industrin med IF Metall och Unionen som arbetstagarpart, är det en merit.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vid vårt kontor i centrala Malmö. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner.

Resor ingår i tjänsten, vissa med övernattning. Som rådgivare har du tjänstebil, körkort är därför ett krav.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till:
Regionchef Magnus Nyberg, 070-231 42 32, magnus.nyberg@teknikforetagen.se

Låter det intressant? Du söker tjänsten på http://www.teknikforetagen.se/sv/om-oss/jobba- hos-oss-startsida/jobba-hos-oss/lediga-jobb/
Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 30 april 2019.

Om arbetsgivaren

Medarbetarnas kunskap och entusiasm är kärnan i Teknikföretagen. Vi erbjuder spännande jobb som hjälper både dig och oss att växa. Vill du också bidra till ett starkare näringsliv? Kom och jobba hos oss. Om du inte hittar ditt drömjobb bland våra lediga tjänster kan du i stället göra en generell intresseanmälan. Vi är alltid på jakt efter engagerade medarbetare som kan hjälpa medlemsföretagen.