Tegelmäster i malmö söker logistikkoordinator - tegelmäster

Tegelmäster i malmö söker logistikkoordinator - tegelmäster

Om Tegelmäster

Tegelmäster grundades 1999 som representant för fem olika tegelbruk. 2013 tillkom Petersen Tegl, Danmarks enda kolbrännande tegelbruk, som ägare. Detta gav Tegelmäster bredast tänkbara sortiment och erfarenheter som går tillbaka till 1700-talet.

Tegelmäster har all den specialkunskap om tegel och murverk som krävs i olika projekt. De arbetar nära sina kunder och bidrar med kompetens och erfarenhet. De erbjuder allt från enskilda produkter till komplett leverans av samtliga ingående delar i murverket. Tegelmäster har också en rad servicetjänster för att underlätta och säkerställa tegelprojekt.

Nu utökar Tegelmäster sin arbetsstyrka med en Logistikkoordinator. Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du under den första perioden kommer vara anställd av EMPLOID med avsikt att bli överrekryterad.

Om rollen:

I rollen som Logistikkoordinator är din huvudsakliga arbetsuppgift att administrera biltransporter och hålla god översikt över hela kedjan i logistikflödet. Du kommer tillhöra ett team av innesäljare och kommer ha löpande kontakt med kunder, speditörer och medarbetare. Detta innebär att du kommer kommunicera såväl internt som externt gällande eventuella förseningar, ändringar eller påverkningar av order samt följa upp och rapportera dessa. Utöver detta innebär rollen följande:
  • Planera, hantera och följa upp order och volymer
  • Kommunicera internt och externt vid eventuella förseningar, ändringar
  • Hantera reklamationsärenden
  • Vara behjälplig vid uppföljningar och förhandlingar med speditörer
  • Kontinuerligt dokumentera ditt arbeta för att sedan rapportera vidare till berörda parter
Din profil:

För att trivas i rollen som logistikkoordinator är det viktigt att du har förmågan att hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt. Du är social, serviceminded och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du uppskattar en arbetsmiljö där medarbetarna hjälps åt och ser lösningar istället för problem. Eftersom rollen som logistikkoordinator är en ny roll på Tegelmäster är det av största vikt att du är en person som motiveras av att få skapa rutiner och arbetssätt som möjliggör effektivt arbete samtidigt som du är utvecklingsorienterad och ständigt söker förbättringar.

Dina kompetenser:

För att vara framgångsrik i rollen som logistikkoordinator tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Har du erfarenhet av att arbeta i byggbranschen ses det som ett plus. Utöver detta krävs:
  • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Du förstår och talar någorlunda danska
  • Goda kunskaper i Excel
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Logistikkoordinator, logistik, koordinator, orderhantering, administratör, kundtjänst, Malmö, Lund, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 23 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.