Digital marketing coordinator till tegelmäster - tegelmäster

Digital marketing coordinator till tegelmäster - tegelmäster

Om Tegelmäster

Tegelmäster grundades 1999 som representant för sex olika tegelbruk. De är 25 anställda och omsätter 290 miljoner SEK. Idag representerar Tegelmäster sex tegelbruk vilket ger dem bredast tänkbara sortiment och erfarenheter som går tillbaka till 1700-talet.

Tegelmäster har all den specialkunskap om tegel och murverk som krävs i olika projekt. De arbetar nära sina kunder och bidrar med kompetens och erfarenhet. De erbjuder allt från enskilda produkter till komplett leverans av samtliga ingående delar i murverket. Tegelmäster har också en rad servicetjänster för att underlätta och säkerställa tegelprojekt.

Om rollen

Tegelmäster är marknadsledande i Sverige inom fasadtegel och murverksprodukter och vill fortsätta vara det. Därför söker de dig som brinner för marknadsföring och som håller med om att digital marknadsföring är den rätta vägen att gå. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär således att stärka bolagets varumärke samt utveckla marknadskommunikationen inom text och bild. Mer konkret kommer du att:
 • Skapa innehåll för såväl hemsida som sociala medier samt utveckla dessa
 • Skapa nyhetsbrev och hjälpa till med presentationer inför styrelsemöten
 • Skapa och uppdatera produktbeskrivningar
 • Kontakt och samarbete med externa byråer vid större projektlanseringar
 • Projektleda events och mässor
 • Supportera projektsäljare genom att ta fram generellt säljmaterial
 • Delta i framtagningen av den nya marknadsplanen
Tjänsten är en hyrrekrytering där du under de första sex månaderna kommer att vara anställd av EMPLOID med goda chanser att bli överrekryterad efter uppdragets slut.

Din profil

I den här tjänsten läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara framgångsrik i rollen som marknadskoordinater krävs det att du har ett stort personligt driv och får saker att hända. Din handlingskraft visar sig genom din kreativitet och du är inte rädd för att framföra dina åsikter, tankar och idéer för att kunna driva ditt arbete framåt. Du har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du brinner för att skapa texter och innehåll som håller hög kvalitet som bidrar till att Tegelmäster kan bibehålla sin marknadsledande position på den svenska marknaden. Utöver dina personliga egenskaper krävs det även att du:
 • Är flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Har erfarenhet av digital marknadsföring och sociala medier
 • Har goda kunskaper i Adobe Photoshop och InDesign
 • Har du kunskaper i det danska språket ses det som meriterande
 • Har du utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande ses det som meriterande
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider, 8.00-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Digital marketing coordinator, marknadskoordinator, marknadsföring, digital marknadsföring, sociala medier, photoshop, InDesign, Malmö, Lund, Skåne
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Direkt marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 9 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.