Juniorsäljare i Skåne/södra Sverige

Juniorsäljare i Skåne/södra Sverige

Om företaget

Techtronic Industries (TTI) Nordic marknadsför och säljer ett brett sortiment av högkvalitativa elverktyg och tillbehör under varumärkena MILWAUKEE, AEG och Ryobi.
Under de senaste åren har TTI upplevt en stark tillväxt, inte minst i varumärket Ryobi. För att förstärka vårt team söker vi en Juniorsäljare. Är du en driven person med stort intresse för försäljning? Vill du ha ett omväxlande arbete och vara en del i ett framgångsrikt företag med strategiskt fokus på starka varumärken, innovativa produkter och affärsmässighet? Då skall du söka denna tjänst hos TTI Nordic!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Juniorsäljare med utgångspunkt i Skåne som kommer stötta upp säljarna runt om i regionen i arbetet med varumärkena Ryobi och AEG. Du kommer även bistå övriga regionsäljare runt om i landet vid högtryck. Som Juniorsäljare hos TTI Nordic driver du tillsammans med regionsäljaren hela säljprocessen med målet att öka omsättningen i ditt område.
I tjänsten som Juniorsäljare arbetar du med att besöka befintliga kunder. Du säljer TTI Nordics produkter via återförsäljare inom fackbygghandeln. Du ansvarar i viss mån tillsammans med regionsäljaren för att etablera och utveckla kundrelationer och du arbetar för ökad försäljning och lönsamma affärer. Du får även vara delaktig i att försäljningsmålen uppnås, vara med att ta fram offerter, prisuppgifter, förslag samt driva affären till avslut och genomföra uppföljning.
Du rapporterar till Sveriges försäljningschef och kommer ha tjänstebil för att aktivt och effektivt arbeta över hela distriktet. I denna tjänst utgår du från ditt hemmakontor och din tid spenderas mestadels på fältet. Jobbet kräver viss tjänsteresa med övernattningar, cirka 1 natt/veckan men ibland upp emot 4 nätter åt gången vid resa till distrikt längre bort från din utgångspunkt. Vidare kommer du att ingå i det svenska säljteamet som totalt består av 17 personer i varierande roller.

Din profil

Vi tror att du har gymnasial utbildning med ett stort intresse för försäljning och är i början av din karriär. Du är hungrig och vill lära dig yrket i nära samarbete med säljarna i din region med ambitionen att själv bli regionsäljare. Tidigare erfarenhet av försäljning mot butiker och återförsäljare är en merit men inget krav.

För att vara framgångsrik i den här rollen är du en ambitiös, målinriktad och en självgående person. Du motiveras av att nå resultat, skapa långsiktiga relationer och att arbeta ute i fält. Du har ett stort intresse för att göra affärer och förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är förtroendeingivande, lyhörd och har kunden i fokus. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och självständigt arbete där du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av regionen med omnejd.
Vad kan vi erbjuda?
Vi erbjuder ett spännande, självständigt och dynamiskt jobb där du blir en del av en nordisk säljorganisation med huvudkontor i Köpenhamn. Du får möjligheten att utveckla din kompetens och ditt affärsmannaskap och samla kunskap för att på sikt själv axla ansvaret för en region. Du blir en del i ett växande företag med en stark och tydlig ambition. Vi har högt i tak och du har bra möjlighet att påverka utvecklingen, både din egen, Ryobis och AEGs. Du får löpande produktutbildning och säljträning internt och externt. Vi erbjuder fast lön, tjänstebil och möjlighet till bonus.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Då vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 7 mars 2021, via www.clockworkpersonal.se.
För mer information om tjänsterna är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Christiansen på tfn: 0733 - 51 27 46 eller på mail andreas.christiansen@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Resebyrå & Turism
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TTI är en av världens ledande företag inom design, utveckling och marknadsföring av elverktyg, trädgårdsmaskiner och golvvård samt tillbehör till dessa, till både konsumenter, proffs och industrikunder. Produkterna marknadsförs till branscher inom bygg, trädgård, renovering och inredning. TTI-koncernen strategiska fokus på starka varumärken, innovativa produkter och enastående människor är ett viktigt inslag i vårt kulturella DNA. Vi ser alltid våra kunder som partners och vi gör allt för att stötta deras verksamheter. TTI har globalt sett knappt 30 000 medarbetare och 2019 var omsättningen på drygt 6,8 miljarder Euro.
Techtronic Industries Nordic, med huvudkontor i Köpenhamn, är en division inom TTI. TTI Nordic säljer främst varumärkena Ryobi®, AEG® och MILWAUKEE®Norden samt Baltikum. Läs mer om TTI här: TTI Group https://www.ttigroup.com/ , Working at TTI https://www.ttigroup.com/careers/working-at-tti/