Redovisningsekonom till Adderat

Redovisningsekonom till Adderat

Vill du vara med på vår resa mot framtiden?

Redovisningsbranschen förändras. Digitalisering och automatisering av bokföringsflödena innebär att arbetsuppgifterna för en redovisningskonsult kommer att förändras de närmaste åren. Om några år kommer rådgivning vara lika viktigt som siffrorna.

Under hösten kommer vi gå vidare med att titta över arbetsrutiner för att underlätta för våra ekonomer. Vi vill få till det så att ekonomer hinner vara ekonomer och kan lägga tid på rådgivning

Till våra kontor i Lund/Malmö söker vi en erfaren redovisningskonsult som dels vill vara ute på plats hos kunder och dels ha hand om egna bolag på kontoret

Vi erbjuder en spännande roll med stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

Mer om tjänsten

I rollen som redovisningskonsult kommer du hjälpa bolagets kunder med bland annat:
  • löpande bokföring
  • löner
  • bokslut
  • årsredovisning
  • inkomstdeklarationer
  • rådgivning
Rollen är omväxlande och självständig och ställer krav på engagemang, initiativförmåga och hög ansvarskänsla.

Din profil

Vi söker i första hand dig som har minst fem års erfarenhet från byrå. Och är auktoriserad redovisningskonsult. Du gör självständigt kompletta bokslut och deklarationer. Du har ett starkt driv och brinner för såväl redovisning som det personliga mötet med kunder. Du är noggrann, kommunikativ, har lätt för att samarbeta och bygga relationer och därigenom förtroende. Du har en analytisk förmåga och ser helheten. Vidare har du en öppen personlighet och har nära till glädje och skratt.

Om oss

Vi erbjuder trevliga medarbetare och en kreativ arbetsplats. Generöst friskvårdsbidrag finns.

Vi har flextid och möjlighet finns att vid behov kunna jobba hemifrån. Vi strävar efter att ge en generös marknadsanpassad lön, där vinsten går tillbaka till medarbetarna. Vi satsar mycket på vår personal och har löpande utbildningar och kompetenshöjande kurser.

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid/tillsvidare
  • Placering: Malmö eller Lund
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Talent ME och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till dem
Talent ME

Talent ME är ett rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom rekryterings- och bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende.

Vid frågor kontakta rekryteringsansvarige Mari Möllerberg, mari@talentme.se eller 0767-999947. Urval sker löpande, så ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Mari Möllerberg
Telefon 0767-999947
Email Mejla Mari Möllerberg
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.talentme.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)