Relationsskapande Försäljningsansvarig till TS Byggkoncept AB

Relationsskapande Försäljningsansvarig till TS Byggkoncept AB

Vi satsar hårt och siktar högt! Vi söker dig som kan forma och driva vårt försäljningsarbete och lägga grunden för vår fortsatta tillväxt.

TS Byggkoncept är ett nytt och expansivt byggföretag på svenska marknaden, vi växer snabbt och idag är vi cirka 80 kollektivanställda. Vi är experter på att utföra uppdrag inom bygg, mureri och betongarbeten. Företaget är även delägare i Arlövbaserade KP Betong AB som tillverkar prefabricerade väggar och betongprodukter - vilket innebär att vi kan erbjuda en helhetslösning med både tjänster och produkter. Just nu bygger vi bostäder för cirka 7300 boende i Kronetorpstaden strax norr om Burlöv Center.

Om tjänsten
Som Försäljningsansvarig hos oss kommer du bli en viktig part i vår fortsatta expansion och i arbetet med att utforma en försäljningsstrategi tillsammans med bolagets VD tillika ägare. Du ges stora möjligheter att påverka såväl din egen roll som företagets strategi framåt. Vi ser framför oss att din roll och ditt ansvar växer i takt med bolaget.

Med utgångspunkt i ditt kontaktnät och din erfarenhet bearbetar du såväl befintliga som potentiella kunder. Du kontaktar och träffar nyckelpersoner på fastighetsbolag i Skåneregionen för att sälja in TS Byggkoncepts bygg- och monteringstjänster men även KP Betongs produkter inom betong/prefab. I ditt arbete med att kartlägga potentiella kunder/uppdragsgivare har du hjälp av vår marknadsansvarig. Du ansvarar för kundbearbetning, in-försäljning och kundvård.

Du rapporterar direkt till VD och arbetar i nära samarbete med företagets övriga funktioner inom marknad och projektledning. Tjänsten är placerad vid vårt kontor på Kronetorp i Arlöv.


Vi söker dig som

Vi söker dig med mångårig erfarenhet inom byggbranschen och/eller fastighetsbranschen och nyproduktion av bostäder. Du har ett väl upparbetat kontaktnät inom branschen och du är en erfaren säljare. Kanske jobbar du idag för annat byggbolag men känner att du inte ges möjlighet att bidra strategiskt och kreativt i den utsträckning du vill och kan.

Du är en van nätverkare och relationsbyggare och du förstår vikten av att underhålla affärsrelationer genom tät dialog och närvaro och hög service. Du trivs som bäst ute på fältet och du drivs av att göra affärer. Då du dagligen har kontakt med såväl kunder, entreprenörer och medarbetare krävs det att du en duktig kommunikatör och att din sociala kompetens är ett av dina starkaste attribut.

Du behöver ha lätt för att utrycka dig i tal som skrift på såväl svenska som engelska. Du innehar b-körkort.


Vi erbjuder

En viktig, formbar och bred roll med stort inflytande i ett snabbväxande internationellt byggföretag. Möjlighet att växa i ansvar och inflytande i takt med bolaget expansion. Konkurrenskraftig lön samt alla nödvändiga resurser för att utföra dina arbetsuppgifter på ett framgångsrikt sätt.


Intressant?

Tycker du detta låter intressant? Välkommen att söka genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Har du frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta Veronika Hantus på info@tsbyggkoncept.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Roi Rekrytering, för frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta Björn Jonasson på tel. 0709-261 227 eller bjorn.jonasson@roirekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan!


TS Byggkoncept AB

TS Byggkoncept är ett relativt nystartat företag i Sverige men vi växer snabbt och har idag cirka 80 anställda som samtliga är kollektivanslutna till Svenska Byggnadsarbetarförbundet. Vi är experter på uppdrag som innefattar bygg, mureri, betongarbeten. Företaget äger även 49% aktier i Arlövbaserade KP Betong där vi själva tillverkar prefabricerade väggar och betongprodukter. Eftersom vi utför bygguppdrag samt säljer och tillverkar betongprodukter kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning med både produkter och tjänster.

På uppdrag av Kronetorp Park i Arlöv bygger vi just nu ett nytt bostadsområde för cirka 7300 boende strax norr om Burlöv Center på ett område på cirka 100ha, ett uppdrag som kommer fortlöpa under de närmsta 10 åren. För oss är ett gott hantverkskunnande, med kvalitet och trygghet, viktiga värdeord. Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer med våra kunder och ett helhetsansvar i våra åtaganden från idé till färdigt resultat.

För mer information om oss, besök vår hemsida: www.tsbyggkoncept.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb (33 dagar kvar)