Redovisningsekonom på jakt efter nytt jobb?

Redovisningsekonom på jakt efter nytt jobb?

För kundsräkning letar vi nu efter en erfaren redovisningsekonom som är tillgänglig inom kort och som är sugen på en ny utmaning där du får arbeta på ett branschledande internationellt företag med mycket siffror.

I den här rollen kommer du att ansvara för den löpande bokföringen, se till att arbetsgivaravgifter, skatter och moms redovisas och betalas in i rätt tid och bedöma intäkter och utgifter för en viss tidsperiod i relation till lönsamhetsmålen och samla in underlag och verifikationer. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • göra momsdeklarationer
  • utföra avstämningar och periodiseringar
  • hantera leverantörsfakturor
  • göra resultat- och balansräkningar
  • hantera, skapa och skicka fakturor
Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande att arbeta med bokföring, avstämningar, moms- och skattedeklaration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med redovisning tidigare. Du kommer att ha kontor i Hyllie i Malmö med ca: 14 andra kollegor på plats. Resor kan förekomma till andra kontor i Sverige, du kommer även under uppstartsfasen resa en del till kontoret i Köpenhamn. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i SAP är det meriterande. Dock behöver du ha arbetat som redovisningsekonom i minst tre år.

Intresserad?

Vi tar emot ansökningar löpande så dra inte ut på tiden med att ansöka. Tjänsten kan tillsättas omgående. Ansöker gör du via vår hemsida, och där skickar du in ditt CV samt personliga brev.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni 2022 (41 dagar kvar)