Supply Planner till Cloetta i Malmö

Supply Planner till Cloetta i Malmö

Vill du arbeta som Supply Planner med fokus på avrop inom FMCG? Ta chansen att arbeta på Cloetta i Malmö!

Nu söker vi dig som vill stötta Cloettas härliga logistikteam i Malmö och arbeta med uppgifter inom inköp, avrop och leverantörskontakt! Som Supply Planner på Cloetta blir du en del av ett samarbetsinriktat logistikteam, där du får arbeta i en spännande roll i en föränderlig miljö. Här du får du chans att arbeta inom FMCG och med starka varumärken som gör konsumenter glada.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Supply Planner på Cloetta får du chans att komma in i ett spännande och föränderligt företag med ett starkt varumärke. Du kommer att få meriterande erfarenhet inom FMCG och arbeta i ett etablerat företag på marknaden. Du kommer att få arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som tillsammans stöttar och hjälper varandra, där du även får möjlighet att få kunskap och insyn inom hela Supply chain området.

Som konsult via TNG erbjuder vi dig en trygghet med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Supply Planner kommer du att arbeta med att förstärka teamet gällande avropen mot leverantörer. Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Arbeta med operativt inköp gentemot leverantörer.
  • Arbeta med inköpsförslag, underhålla masterdata i affärsystemet M3
  • Ha kontinuerlig kontakt med Cloettas leverantörer.
  • Administration kopplat till inköpet.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett team bestående av 10 personer. Här får du arbeta på ett centralt kontor på en attraktiv adress, med bra pendlingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag som förväntas starta omgående och pågå i 4 månader på chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av oss på TNG och ha en dedikerad konsultchef vid din sida som säkerställer din fortsatta kompetensutveckling och trivsel under uppdraget.

VEM ÄR DU?

Till uppdraget som Supply Planner söker vi dig som:
  • Har erfarenhet av operativt inköpsarbete sedan tidigare, gärna med erfarenhet av FMCG.
  • Har erfarenhet av affärssystem, med fördel Movex/M3.
  • Har goda kunskaper inom Excel.
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och på engelska.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkande verksamhet.
Som person söker vi dig som är strukturerad och noggrann och som gillar att arbeta självgående med mycket eget ansvar. Du trivs i en miljö som är föränderlig och snabbfotad, där du får vara med och påverka. Då du kommer att arbeta med många kontaktpunkter ser vi gärna att du är kommunikativ som person och uppskattar att arbeta i en social miljö. Du tycker att det är roligt att hjälpa andra och stöttar gärna kollegor när det behövs, samtidigt som du inte är rädd för att säga till vid problem eller frågor.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 14 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.