Analytiker för konsultuppdrag till Nordion Energi

Analytiker för konsultuppdrag till Nordion Energi

Nordion Energis Market Operations team söker en noggrann Analytiker med intresse att utvecklas inom energibranschen.

Är du nyutexaminerad Civilingenjör och gillar att jobba med analys?
Avdelningen Regulatory Affairs är en centralt placerad avdelning inom Nordion Energi som bistår alla företagets affärsområden med analytiska och operativa funktioner. Vi på Market Operations vill gärna dela med oss av det vi kan så att rätt person med rätt inställning och intresse kan växa och utvecklas hos oss. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här erbjuds du en möjlighet att få arbeta med en stor bredd arbetsuppgifter inom analys. Du kommer att få lära dig jobbet med hjälp av teamet där många av kollegorna också börjat på företaget som nyexaminerade civilingenjörer och idag vuxit in i andra roller. Du kommer jobba med olika operativa uppgifter och projekt och ha ett tätt samarbete med kollegor i teamet och med andra avdelningar. Nordion Energi agerar i en spännande och snabbt föränderlig bransch och har som företag höga ambitioner och stora satsningar inom nya affärsområden. Vi värdesätter trivsel och gör vårt bästa för att ha kul på jobbet, samtidigt som vi är professionella och levererar hög kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Market Operations ansvarsområden:
 • Mätvärdeshantering
 • Analys av marknadsdata
 • Kontroll och analys av strukturdata
 • Systembalansansvar och kommunikation med marknadsaktörer
 • Verksamhetsutvecklingsprojekt
Första veckorna:
 • De första veckorna kommer du få möjlighet att gå bredvid hos en kollega för upplärning inom arbetsuppgifter och system
 • Introduktionsmöten med teamet, avdelningen och övriga nyckelpersoner inom företaget för att få en förståelse av våra olika verksamhetsområden
 • Inbokade möten med representanter från andra avdelningar för att få en överblick över företaget
Värt att veta

Tjänsten är placerad på vårt fina huvudkontor i Malmö.
 • Teamet som består av 5 personer, 8 på avdelningen
 • Vi erbjuder en hybrid arbetsmodell - möjlighet att jobba hemifrån i viss utsträckning
 • Vi har fika med avdelningen varje vecka
 • Vi bjuder på frukost på kontoret varje fredag
Tjänsten är ett konsultuppdrag via TNG på ca ett år. Vi ser goda möjligheter för en fortsatt framtid hos oss om du är rätt person.

Våra förväntningar

Din inställning, förmåga och intresse är viktigare för oss än erfarenhet. Sannolikt är du utbildad Civilingenjör eller motsvarande. Du har god förmåga att både jobba självständigt och i grupp. Vi alla har en prestigelös inställning och är beredda att ta tag i arbetsuppgifter inom vår område högt som lågt. Rätt person för oss är således ambitiös men också opretentiös.

Vidare;
 • du har god datorvana och duktig på Office
 • du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Email Mejla Lovisa Wang-Larsen
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech