Rekryteringsassistent till TNG Malmö

Rekryteringsassistent till TNG Malmö

Här är möjligheten för dig som vill arbeta extra/deltid med fördomsfri rekrytering tillsammans med vårt team i Malmö!

Det är här extrajobbet för dig som vill lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion och sourcing tillsammans med vårt härliga gäng i Malmö! Dessutom får du lära dig hur man bygger en strukturerad, fördomsfri, kompetensbaserad och digital rekryteringsprocess. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du vara med oss och bidra till en mer hållbar arbetsmarknad?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från att skriva attraktiva annonser till referenstagning.

Du kommer att tillhöra vårt Recruiting Operation Center vars uppgift är att hitta, attrahera och processa kandidater för uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Självklart med fokus på kompetens och potential!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Rekryteringsassistent hos oss på TNG i Malmö kommer du att arbeta i ett team bestående av en grupp andra assistenter och i nära samarbete med våra Affärsansvariga Rekryterare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Skapa och publicera annonser.
  • Söka efter kandidater i interna och externa nätverk.
  • Genomföra kompetensbaserade intervjuer via telefon.
  • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater.
  • Förbereda kompetensbaserade referenstagningar.
  • Aktivt bidra till utveckling av våra interna processer.
Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter/ansvarsområden.

Rollen innebär också

Tjänsten förväntas tillsättas snarast i enlighet med överenskommelse. Är du student ser vi att du har minst två terminer kvar av din utbildning, för att vi ser långsiktigt på din anställning. Vi förväntar oss att du kan arbeta ungefär 1-2 dagar per vecka. Dessa dagar fördelas enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för denna tjänst vill vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier alternativt annat deltidsarbete. Du utbildar dig exempelvis inom personal/HR, ekonomi, beteende- eller samhällsvetenskap och söker ett extrajobb att ha parallellt med dina studier. Du kan också ha utbildat dig inom något av dessa områden tidigare och är intresserad av ett deltidsjobb under en längre tid.

Som person söker vi dig som är:
  • Strukturerad, för att kunna prioritera och strukturera flertal arbetsuppgifter/kandidater/uppdrag/kollegor samtidigt. Du kommer att ställas inför olika utmaningar och situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att dina timmar läggs på rätt moment.
  • Kommunikativ och samarbetsorienterad, då du behöver vara duktig på att förmedla information mellan olika parter/kollegor, samt att du behöver kunna prata med både kandidater och rekryterande bolag på ett professionellt sätt.
  • Serviceorienterad, då du kommer att kommer att stötta vårt team internt, men också ha många kontaktytor att värna om även externt.
INTRESSERAD?

Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Jenny Andreasson
Telefon 0707 214 214
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/