Rekryteringsassistent till TNG Malmö

Rekryteringsassistent till TNG Malmö

Här är möjligheten för dig som vill arbeta extra/deltid med fördomsfri rekrytering tillsammans med vårt team i Malmö!

Det är här extrajobbet för dig som vill lära dig mer om rekrytering, kandidatattraktion och sourcing tillsammans med vårt härliga gäng i Malmö. Dessutom får du lära dig hur man bygger en strukturerad, fördomsfri, kompetensbaserad och digital rekryteringsprocess. Detta är ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vill du vara med oss och bidra till en mer hållbar arbetsmarknad?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från att skriva attraktiva annonser till referenstagning.

Du kommer att tillhöra en grupp av sourcingspecialister vars uppgift är att hitta kandidater och lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Självklart med fokus på kompetens och potential!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Rekryteringsassistent på TNG kommer du att arbeta med att:
  • Skapa och publicera annonser.
  • Söka efter kandidater i interna och externa nätverk.
  • Genomföra kompetensbaserade intervjuer via telefon.
  • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater.
  • Genomföra kompetensbaserade referenstagningar.
  • Aktivt bidra till utveckling av våra interna processer.
Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att innehålla fler arbetsuppgifter/ansvarsområden.

Rollen innebär också

Tjänsten förväntas tillsättas snarast i enlighet med överenskommelse. Vi ser på detta långsiktigt och vill gärna att du blir kvar hos oss i minst 1-2 år. Är du student ser vi att du har minst två terminer kvar av din utbildning.

Vi förväntar oss att du kan arbeta ungefär 2 dagar per vecka. Dessa dagar fördelas enligt överenskommelse. Självklart finns det utrymme för både fler timmar per vecka och heltid under större helgperioder, såsom under sommarmånaderna.

VEM ÄR DU?

För att bli aktuell kandidat för denna tjänst vill vi att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, såsom studier alternativt annat deltidsarbete. Du utbildar dig exempelvis inom personal/HR, ekonomi, beteende- eller samhällsvetenskap och söker ett extrajobb att ha parallellt med dina studier. Du kan också ha utbildat dig inom något av dessa områden tidigare och är intresserad av ett deltidsjobb under en längre tid.

Som person måste du vara
  • Strukturerad för att kunna prioritera och strukturera flertal arbetsuppgifter/kandidater/uppdrag/kollegor samtidigt.
  • Kommunikativ för att du behöver vara duktig på att förmedla information mellan olika parter/kollegor, samt att du behöver kunna prata med både kandidater och rekryterande bolag på deras språk.
  • Problemlösare för att det är vad en rekryterare gör i vardagen, du kommer att ställas inför olika utmaningar och situationer som kräver att du agerar både snabbt och effektivt så att dina timmar läggs på rätt moment.
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Elin Öberg Mårtenzon
Telefon 0709379645
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.