Operativ inköpare till energibolag i Malmö

Operativ inköpare till energibolag i Malmö

Har du erfarenhet av operativt inköp och vill arbeta inom energibranschen?

Ett energibolag i Malmö söker nu en operativ inköpare. Har du erfarenhet av operativt inköp och en vana att arbeta i mer komplexa system? Då kan detta vara uppdraget för dig - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får möjlighet att bidra med dina erfarenheter av operativt inköp och utveckla dina färdigheter i en komplex miljö.

Detta är ett bemanningsuppdrag som kan starta i mitten av mars och som förväntas pågå till slutet av augusti i år. Som konsult hos oss på TNG kommer du att få en dedikerad konsultchef som kommer att säkerställa din trivsel och vara engagerad i din fortsatta utveckling och karriär. Här på TNG arbetar du självklart tryggt med kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Hantera inköpsorder (i SAP)
  • Kommmunicera resultat och eventuellt orderrelaterade problem med leverantörer och/eller intressenter inom företaget.
  • Vara ett stöd i upphandlingsprocesser
  • Vara ett stöd kring systemrelaterade frågor och även hantera viss felsökning i systemet (främst SAP MM och Ariba)
  • Hantera fakturerarelaterade frågor kopplade till inköp
  • Administration kopplat till masterdata eller avtal.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Företaget är beläget på gångavstånd från Malmö C med goda pendlingsmöjligheter. Uppdraget är på heltid. Det förväntas starta i mitten av mars och pågå till slutet av augusti.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av operativt inköp och som har en god systemvana. Du har goda kunskaper i Office-paktetet och även goda kunskaper i både svenska och i engelska. Om du har erfarenhet av SAP och/eller Ariba är det meriterande.

Du har ett systematiskt arbetssätt och är noggrann i det arbete som du utför. Då du kommer att arbeta nära flera, båda interna och externa, parter söker vid dig med en god samarbetsfömåga. Eftersom du kommer ha en självständig roll söker vi dig med ett ansvarstagande sätt.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 19 feb 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/