Konsult inom Supply Chain till TNG Tech i Skåne

Konsult inom Supply Chain till TNG Tech i Skåne

Vill du arbeta som konsult inom Supply Chain? Varmt välkommen att bli en del av TNG Techs nätverk för konsulter i Skåne!

Som interimskonsult hos TNG Tech får du möjlighet att i rollen som konsult arbeta hos olika innovativa, ledande bolag där du bidrar med din erfarenhet inom Supply Chain. Som underkonsult finns chansen att ha en varierad vardag då du själv bestämmer vilka uppdrag du tackar ja till. Ligger din erfarenhet inom Supply Chain och är du redo att jobba som interimskonsult?

Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult ges du möjligheten att arbeta med flera olika bolag och branscher, vilket gör rollen som konsult varierande och omväxlande! I vilken omfattning du vill jobba väljer du själv eftersom du som konsult tackar ja till de uppdrag som du vill ha. Som konsult arbetar du mycket under eget ansvar och utmaningar i en fri roll.

Med din expertis som konsult kliver du in i ett läge som ofta är kritiskt och du behöver snabbt sätta dig in i arbetsuppgifter. Det kommer perioder som är mer intensiva och under andra perioder är det lugnare. Tempoväxlingar som helt enkelt gör arbetet som konsult både utvecklande och omväxlande!

Dina arbetsuppgifter

Typen av uppdrag varierar. Kanske kliver du in i ett chefsuppdrag, som specialist eller i en mer operativ roll. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Optimera transport- och lagerflöden.
  • Hantera administration kring material.
  • Genomföra logistikstrategi.
  • Utveckla och optimera leverantörsrelationer.
  • Bygga upp processer och system för inköp och Supply Chain.
Värt att veta

Som konsult är din inlärningskurva hög, du besitter mycket erfarenhet och kan snabbt applicera din kunskap i nya situationer och verksamheter. Du har kompetens inom olika områden av supply chain samt erfarenhet av projektledning. Du gillar att kontinuerligt bygga ditt kontaktnät och genom det skapar nya karriärmöjligheter.

Vill du agera som underkonsult är det viktigt att du har f-skattsedel och gällande försäkringar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en relevant examen och erfarenhet inom Supply Chain. Du är trygg inom ditt kompetensområde och vill ständigt utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Du har lätt att se helhetsperspektivet och drivs av att optimera flöden och generar kostnadsbesparingar som nyttjar företaget i stort.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och har ett stort intresse för att ge god service. Vidare är du utvecklings- och resultatorienterad samt trivs med ett högt tempo.

Då flera av våra kunder är internationella söker vi dig som talar och skriver svenska och engelska bra

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Alternativt fakturera oss på TNG som underkonsult. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Därför söker du jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.

I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och sen en digital intervju med intervjuroboten Tengai. Tengai är den första AI-roboten i sitt slag och en svensk uppfinning framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering. Under anställningsintervjun ställer Tengai samma kompetensbaserade frågor till alla sökande samtidigt som hon nickar och ler, följer dina rörelser, skapar dialog och lyssnar uppmärksamt på dina svar. Allt utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ger hon en opartiskt och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sen kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi mer om när det är dags för din intervju!

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Varmt välkommen, vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Sofia Axelsson
Telefon 0707498427
Email Mejla Sofia Axelsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech