IT-infrastrukturspecialist till SecureLink i Malmö

IT-infrastrukturspecialist till SecureLink i Malmö

Här är en unik möjlighet att arbeta med IT-infrastruktur och få foten in på ett specialistföretag inom IT-säkerhet!

Till välkända SecureLinks interna IT-avdelning i Malmö söker vi nu en konsult inom infrastruktur! Som infrastrukturspecialist kommer du att arbeta i ett internationellt team och tillsammans med specialiserade kollegor ansvara för att drifta och administrera interna system samt implementera nya. Här är din möjlighet att anta ett konsultuppdrag på ett tekniktungt företag och arbeta med den senaste tekniken i en organisation där alla har en stor passion för IT och cybersäkerhet!

Låter det som en spännande utmaning för dig? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult och infrastrukturspecialist får du möjlighet att få foten in på SecureLink, som är marknadsledande i Europa inom cybersäkerhet. Du blir en del av ett sammansvetsat internationellt team, med hög teknisk kompetens, som tillsammans ansvar för att drifta, förvalta och implementera organisationens interna system globalt. Du blir en del av en innovativ bransch och ett företag som ligger i framkant när det gäller teknik och kompetens. Dessutom blir du en del av en organisation som verkar för att skydda samhällskritiska och affärskritiska IT-miljöer och bringar värde för tusentals användare världen över.

SecureLink är en del av Orange Cyberdefense och är ett företag som ständigt utmanar i en innovativ bransch. Hos SecureLink möter du ett gäng mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans bringar värde till företag och myndigheter världen över. Med starka värderingar i ryggen är de fast beslutna att nå sin vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe".

Varmt välkommen att följa med SecureLink på resan!

Dina framtida arbetsuppgifter

Som IT-infrastrukturspecialist kommer du att ansvara för att administrera och drifta interna system samt vara med och implementera nya system. Du kommer primärt att arbeta med följande:
  • Windows och Linux server
  • Active Directory
  • VMware ESXI
  • Storage
  • Molnlösningar
  • Nätverk
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Det här är ett konsultuppdrag på 10 månader, med start januari 2020. Du kommer att arbeta som konsult via oss på TNG och arbeta dedikerat med SecureLink i Malmö.

Du kommer att ingå i ett internationellt team, med kollegor i Frankrike, Tyskland, Holland, Belgien och England. I Malmö kommer du arbeta tillsammans med en till infrastrukturspecialist samt chefen för intern infrastruktur, som du även kommer att rapportera till under uppdraget. SecureLink har även en intern IT-support som du kommer att arbeta nära.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med drift av IT-infrastruktur och enterpriseapplikationer, gärna i en internationell verksamhet. För att komma in snabbt i rollen behöver du ha kunskap inom windows, linux samt virtualisering. Då SecureLink använder engelska som koncernspråk behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Du som kommer att trivas i rollen är systematisk och metodisk i sitt tillvägagångssätt och klarar av att prioritera mellan arbetsuppgifter, även i stressade situationer. Du är handlingskraftig och verkställer arbetsuppgifter med engagemang. Då du kommer att tillhöra ett team är det viktigt att du kan samarbeta med andra på ett effektivt och konstruktivt sätt. Då du kommer att arbeta med felsökning och problemlösning behöver du även ha en god analytisk förmåga.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Johanna Gustafsson
Telefon 0701435906
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker, IT-Arkitektur, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/