Affärsansvarig rekryterare till TNG i Malmö

Affärsansvarig rekryterare till TNG i Malmö

Som affärsansvarig rekryterare på TNG bidrar du aktivt till optimal kandidatupplevelse och kundnöjdhet.

Drivs du av att varje dag göra arbetsmarknaden lite bättre?

Hos oss på TNG får du arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning, på riktigt. Vi har utvecklat de modernaste metoderna och verktygen som idag finns på den svenska marknaden inom området. Dina blivande kollegor har ett högt driv, stort engagemang och en vilja att leverera resultat i världsklass. Något som ligger helt i linje med resultatet av våra NPS-undersökningar. Välkommen till TNG i Malmö!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss på TNG så sätter vi vår vision, genom att se bortom fördomar bidrar vi till en hållbar arbetsmarknad, i första rummet och vi drivs av att varje dag få bidra till att göra arbetsmarknaden lite bättre. Vi är ett värderingsstyrt företag med erfarna ledare och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det absolut senaste inom rekryteringsområdet. Den senaste utvecklingen på TNG är Tengai - världens första sociala intervjurobot. Tengai ger oss möjligheten att utmana rekryteringsprocessen än mer och tar oss ytterligare ett steg närmre vår vision.

Du kommer att mötas av;
  • Ett innovativt och inkluderande företag som hela tiden strävar efter att ligga i framkant och skapa nya lösningar, allt från transparent kandidatupplevelse till vad AI kan göra inom rekrytering.
  • Marknadens modernaste rekryteringsprocess och anpassade digitala verktyg som ger dig de bästa förutsättningarna att arbeta kompetensbaserat och kunna ge kandidater och kunder en optimal upplevelse.
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara en nyckelperson för att vi ska lyckas leverera fortsatt bra resultat till våra kunder. Tillsammans med kundansvariga ansvarar du för att bygga nya och vidareutveckla kundrelationer samt skapa hög kundnöjdhet genom träffsäkra tillsättningar och proffsigt kundbemötande. Du skapar en lika högkvalitativ kandidat- och konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva rekryteringsprocesserna.

Du kommer att;
  • Driva dina egna rekryteringsprocesser, från kompetensanalys till tillsättning och uppföljning.
  • Driva och utveckla dina kundsamarbeten och skapa nya affärer.
  • Med stöttning av recruitment operations center (roc) tillsätta dina rekryterings- och bemanningsuppdrag.
  • I samarbete med konsultchef driva dina pågående bemanningsuppdrag.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som affärsansvarig rekryterare kommer du att behöva styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du kommer ha förmånen att arbeta tillsammans med ett samarbetsinriktat team av affärsansvariga rekryterare, kundansvarig och konsultchef samt med vår stödfunktion recruitment operations.

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Under tiden får du löpande introduktion i det som är TNG specifikt, som vår rekryteringsmetodik, screeningtester, vår transparenta kandidatprocess och vår säljmetodik. Den lokala introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper. Du får en nationell introduktion ett par dagar i Stockholm under de första månaderna av din anställning där du lär känna resten av företaget och alla funktioner som finns.

Vårt kontor ligger i centrala Malmö och du rapporterar till regionchefen.

VEM ÄR DU?

För att snabbt lyckas lära dig TNG och kunna leverera krävs att du tar ansvar och har en god förståelse för vad som krävs i en lyckad rekryteringsprocess. Du har en tydlig målfokusering och skapar goda resultat samt relationer med kunder och kandidater. Du har ett positivt inflytande på verksamheten genom att se och ta tillvara på affärsmöjligheter samt främja nytänkande, innovation och samarbete. Uppföljning av ditt arbete och dina processer är en viktig del i rollen, därför ser vi att du även är strukturerad och kan arbeta systematiskt.

För att startsträckan inte ska bli för lång bör du ha skaffat dig praktisk kunskap av att genomföra rekrytering av olika typer av roller, gärna genom leverans av rekrytering till extern kund. Du bör också ha kunskap om egen försäljning och leverans av tjänster. Har du dessutom kunskap om search inom rekrytering och att aktivt kontakta kandidater är det meriterande, då vi inom många områden erbjuder även denna tjänst. Då du dagligen kommunicerar med kunder och kandidater både inom och utom Sverige ska du ha mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vi ser fram emot din ansökan!

INTRESSERAD?

Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/