Ekonomiassistent till Täta tak i Malmö

Ekonomiassistent till Täta tak i Malmö

Om tjänsten
Som ekonomiassistent hos Täta Tak kommer du arbeta inom ekonomi och diverse administrativa uppgifter. Du kommer fungera som stödfunktion för organisationen i stort. Du kommer arbeta med bearbetning och dokumentation av kundmaterial. Utöver det administrativa arbetet kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära löpande fakturering, registrering, assistera med att ta fram förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och granskning av leverantörsfakturor, kundreskontra men även hantering av mail/telefon.

I denna tjänsten kommer du utgå från Malmö och arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag-fredag

I din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande fakturering, kundreskontra, leverantörsreskontra
  • Administrera vid säljprocess
  • Assistera med att ta fram förfrågningsunderlag
  • Ta in offerter från leverantörer
Tjänsten som ekonomiassistent är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Om dig
Vi söker dig som har grundläggande ekonomikunskaper och gärna något års erfarenhet av likande arbete. Är du som person noggrann, anpassningsbar och lösningsfokuserad kommer du att trivas ypperligt med dina arbetsuppgifter här. Vidare är det utmärkt om du är social och har sinne för detaljer, samt en stark egen drivkraft och ett intresse för administrativt arbete. Dina personliga egenskaper är betydelsefulla för uppdraget. Vi uppskattar egna initiativ och en förmåga att utveckla nya lösningar inom ramen för dina arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och ser till att saker och ting blir klara i tid

Viktigt för tjänsten är:
  • Meriterande om du kommer från byggbranschen
  • Vana av Excell och fortnox
  • Intresse för ekonomi
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Täta Tak
Vår målsättning är att kunna hjälpa dig som kund med hela fastighetens yttre skal, tak, plåtarbeten samt solceller utför vi med egen personal. När det gäller fasader, fönster och skorstenar samarbetar vi med de bästa i branschen för att du som kund ska få en helhetslösning som håller i många många år framöver. Givetvis tar våra skickliga projektledare hand om hela kedjan och har dig och era fastigheters bästa för ögonen hela tiden. Företaget har kontor i Helsingborg och Malmö men vi arbetar över hela Skåne.

Om anställningen
Täta Tak har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därmed av Adecco.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Joella.Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.