Innesäljare

Innesäljare

Vi söker en ny medarbetare att utöka vårt innesäljteam med på kontoret i Malmö. Huvuduppdraget innebär att stärka Systemtexts försäljning av produkter och tjänster. Det innebär bland annat att du i din roll kommer lägga order, hantera specialförfrågningar samt ha hand om webborderflödet. Arbetet innebär ingen nykundsbearbetning eller "kalla samtal". Vår försäljning baseras på rådgivning samt kunskap och för att du ska lyckas med ditt arbete erbjuder vi internutbildning. Arbetet är både teambaserat och självständigt.

För att lyckas i rollen behöver du:
· Vara lösningsfokuserad
· Ha god kommunikativ förmåga
· Kunna hantera flera ärenden parallellt
· Vara driven/proaktiv
· Ha en hög servicegrad

Om dig
Du älskar försäljning och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av innesälj alternativt säljsupport. Du har god datorvana och är inte främmande för nya digitala lösningar. Utöver svenska är det meriterande om du talar ett annat nordiskt språk. Engelska förekommer inom koncernen. Det är även meriterande om du har arbetat med Microsoft Business Central, någon form av telefonväxel eller arbetat med artikeldata i ERP-system.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder ett mångfacetterat arbete i ett kreativt team i en spännande bransch, med siktet internationellt. Idag har Systemtext 18 medarbetare, fördelat på Malmö, Göteborg och Stockholm. I Malmö har vi även egen produktion.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i
Malmö och tillträde snarast. Frågor ang. tjänsten besvaras av Ann Linhardt på ann.linhardt@systemtext.com.

Välkommen med din ansökan till estelle.salinder@systemtext.com senast den 9 oktober 2022. Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.systemtext.com
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Systemtext arbetar för säkrare arbetsplatser genom korrekt utformade och placerade arbetsmiljöskyltar. Våra arbetsmiljöskyltar, med internationellt patenterade färgefterlysande Supernova+® skyltar i spetsen, säljs och marknadsförs via ett nätverk av kunniga återförsäljare i Norden. www.systemtext.com