Account Manager

Account Manager

Vi söker en ny medarbetare som kan förstärka vårt säljgäng med att ge god service till våra kunder, dvs återförsäljare. Din roll innebär resande i Skåne, Blekinge, Småland och Halland för att stötta och utbilda våra återförsäljare inom arbetsmiljöskyltning, utföra skyltronder, genomföra slutkundsbesök tillsammans med våra återförsäljare samt delta i avdelningens planering. Arbetet innebär ingen nykundsbearbetning eller "kalla samtal". Vår försäljning baseras på rådgivning samt kunskap och för att du ska lyckas med ditt arbete erbjuder vi internutbildning. Arbetet är både teambaserat och självständigt.

För att lyckas i rollen behöver du:
· Vara lösningsfokuserad
· Ha god kommunikativ förmåga
· Kunna hantera flera ärenden parallellt
· Vara driven/proaktiv
· Ha en hög servicegrad

Om dig
Du älskar försäljning och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av försäljning alternativt säljsupport. Du har god datorvana och är inte främmande för nya digitala lösningar. Utöver svenska är det meriterande om du talar minst ett nordiskt språk, fördelaktligen norska. Engelska förekommer inom koncernen. Du innehar B-körkort, då det förekommer externa kundbesök.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder ett mångfacetterat arbete i ett kreativt team i en spännande bransch, med siktet internationellt. Idag har Systemtext 18 medarbetare, fördelat på Malmö, Göteborg och Stockholm. I Malmö har vi även egen produktion.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i
Malmö och tillträde snarast. Frågor ang. tjänsten besvaras av Helena Rosendahl på helena.rosendahl@systemtext.com.

Välkommen med din ansökan till estelle.salinder@systemtext.com senast den 9 oktober 2022. Vi tillämpar löpande urval.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.systemtext.com
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Systemtext arbetar för säkrare arbetsplatser genom korrekt utformade och placerade arbetsmiljöskyltar. Våra arbetsmiljöskyltar, med internationellt patenterade färgefterlysande Supernova+® skyltar i spetsen, säljs och marknadsförs via ett nätverk av kunniga återförsäljare i Norden.
www.systemtext.com