Rutinerad Maskinförare till Sysav

Rutinerad Maskinförare till Sysav

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är omväxlande och ansvarsfyllda i ett dynamiskt arbetsteam på Spillepengs avfallsanläggning. Som maskinförare svarar du för den dagliga driften på anläggningen.

Förutom sortering med materialhanterare, som är huvuduppgiften, ingår i arbetsuppgifterna bland annat lastning och lossning med hjullastare av olika avfallsfraktioner, körning med kompaktor och traktor, krossning och siktning.

Kvalifikationer
Du skall ha B-körkort samt yrkesbevis/utbildningsbok gällande godshantering för hjullastare samt för grävmaskin utfärdat av TYA, BYN eller motsvarande utbildning som kan anses likvärdig.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Personliga egenskaper
Arbetet är självständigt och du förväntas ha en hög grad av ansvarskänsla.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du har en hög teamkänsla, servicemedvetenhet och ett vänligt kundbemötande. Att du är noggrann och engagerad och har en förmåga att bidra till god gemenskap i en positiv och utvecklande atmosfär.

Vidare förutsätts att du har förståelse för maskiners och övrig utrustnings underhåll. Kunskap om avfallshantering är meriterande.

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.

Arbetstid/varaktighet

Heltid. Tillsvidare med sex månaders provanställning. Helgarbete kan förekomma.

Placeringsort
Malmö, Spillepeng

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av Jonas Norrman, driftchef på telefon 040-635 1890 eller via e-post jonas.norrman@sysav.se

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel tfn 040-635 18
00.

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 50344, 202
13 Malmö eller via nedanstående länk senast den 15 januari 2020.

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sysav.se
Sista ansökningsdag 15 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne.

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning. Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.