Projektchef i Malmö

Projektchef i Malmö

I rollen som Projektchef kommer du att ansvara för ett team om fem engagerade ingenjörer som arbetar med interna ny- och ombyggnadsprojekt. Tjänsten tillhör avdelning Underhåll & Projekt som supportar hela den operativa verksamheten inom företaget. Enheten driver och/eller medverkar i utredningar/projekt rörande energi, miljö och avfall samt upprättar budget för projekten och upprättar förfrågningsunderlag inför upphandlingar.

Du ansvarar för kontinuerlig uppföljning och planering av verksamheten. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar närmast till avdelningschefen. Tjänsten innebär personal och budgetansvar för teamet. Du har kontaktytor i hela den operativa verksamheten och med leverantörer då du ansvarar för resursplanering av konsulter och beställning av utrustning.

Sysav erbjuder dig en spännande roll i ett dynamiskt företag och i rollen som projektchef får du chansen att komma in och påverka hur din framtida enhet kommer att se ut. Vidare får du möjligheten att komma till ett företag där nytänkande uppmuntras och där du förväntas att påverka.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst fem års arbetslivserfarenhet som senior projektledare och van att driva komplexa projekt. I botten har du troligen en ingenjörsutbildning och arbetat inom energi-, processindustrin eller konsultbranschen. För rollen är det ett krav att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Tidigare personal- och budgetansvar samt IPMA, PMI certifiering ses som en merit. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och förmåga att leda och stimulera projektmedarbetare.

Personliga egenskaper

Som person är du analytisk, strukturerad och handlingskraftig samt har förmåga att bygga relationer externt såväl som med företagets övriga medarbetare. För att trivas i rollen ser vi att du är en prestigelös ledare, med en rak och tydlig kommunikation. Du anpassar ditt ledarskap efter dina medarbetare, lyfter och delegerar ansvar för att som ett team arbeta framåt. Driv och proaktivitet definierar ditt arbetssätt.

Sysav är ett företag som bryr sig om sina medarbetare och erbjuder bra förmåner till alla sina anställda. Sysav är ett företag där utvecklingen är viktig och strävar alltid efter att utveckla sina medarbetare för att öka deras kompetens.

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker. Om du tycker denna beskrivning passar in på dig så kommer du att trivas hos oss.

Sysav strävar efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

Ort:
Malmö

Omfattning:
Heltid

Sista ansökningsdag:
2018.11.28

För information:

I denna rekrytering samarbetar Sysav med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Wern 0733-436098.

Sysavs fackliga organisationer når du via växeln 040-635 1800.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering

Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor.

Avdelningen Underhåll och projekt består av fem enheter med ett fyrtiotal medarbetare: Planering, Projekt, Mekaniskt underhåll / Förråd och lager, El & Instrument samt Fastighetsunderhåll & FM. Utöver att driva och utveckla underhållsarbete och underhållsprocesser ansvarar avdelningen för planering och genomförande av återkommande revisoner samt teknikrelaterade anläggningsprojekt /investeringar. Avdelningens arbete sker i ett mycket nära samarbete med drift- och anläggningsansvariga inom respektive huvudområde.

Sökord: projektchef, projektledare, IPMA, PMI, industri, energi, avfall, process, ingenjör, Malmö, personal, budget
Mer info
Kontaktperson Camilla Wern
Telefon 0733-436098
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag 28 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och bidra till att skapa världens mest hållbara region? Är du en trygg och erfaren projektledare med en bred teknisk kompetens? Drivs du av att arbeta med utveckling, skapa framgångsrika relationer och redo för nästa utmaning? Då kan du vara Sysavs nästa medarbetare.