Logistiksamordnare till Sysav

Logistiksamordnare till Sysav

Har du erfarenhet av servicesektorn och vill du ta steget vidare in i en roll som innebär mycket eget ansvar, förbättringsarbete och proaktivitet? Då ska du söka den här tjänsten som är placerad på avdelningen Farligt avfall & Logistik i Malmö!

Arbetsbeskrivning
Som logistiksamordnare kommer du att ansvara för Sysavs samtliga containrar och andra behållare så att dessa håller den standard som
Sysav förväntas ha samt ansvar för uppföljning av Sysavs bruksfordon.

Du ansvarar för att underhåll, service och reparationer görs på Sysavs containrar enligt plan. Du har en god kommunikation med medarbetare, samarbetspartners och entreprenörer kring containerhanteringen.

Arbetet innebär också administrativt arbete, såsom uppföljning, statistik, inköp, fakturahantering, planering, utveckling och containerunderhåll i Sysavs system AX.

Hos Sysav välkomnas du in i ett prestigelöst och teamorienterat klimat. Vi arbetar tillsammans för att uppnå våra mål och vi har stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter.

Sysavs värdegrund " Vi gör det tillsammans med ansvar och engagemang" är ett tydligt riktmärke för personligheten hos den person vi söker.

Kvalifikationer
Du ska ha slutförd gymnasieutbildning samt relevant utbildning/erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt inneha B-körkort. Goda kunskaper i Word- och Excel är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person tror vi att du har ett stort engagemang och att du arbetar bra både i grupp och vid individuellt ansvar. Du behöver vara strukturerad, noggrann, ha analytisk förmåga, arbeta proaktivt, vara lyhörd och ha ett driv att utveckla arbetet och verksamheten.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sysav.se
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.
Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor.

Avdelning Farligt avfall & Logistik består av ett fyrtiotal medarbetare och arbetar med drift, underhåll och utveckling av anläggningar för behandling av farligt avfall. Avdelningen planerar logistik av samtliga vägtransporter av avfall samt utför kvalitetskontroller av in- och utgående avfallsflöden. Driftenhet Kävlinge ansvarar för insamling av hushållsavfall i kommunen.