Avfallsrådgivare/kundservice

Avfallsrådgivare/kundservice

Drivs du av att utvecklas och som med stort engagemang strävar efter att ge kunden det bästa mottagandet och den bästa service både skriftligt och muntligt. Då ska du fortsätta läsa vad vi erbjuder.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på Marknadsavdelningen och enheten försäljning med kundservice. Arbetsuppgifterna omfattar hantering av olika kundärende som inkommande samtal, e-post, beställningar, chatt och rådgivning gällande avfallshantering till företagskunder och privatpersoner. I tjänsten ingår också att vara behjälplig med i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Många arbetsuppgifter hanteras i affärssystemet Dynamics AX och CRM.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha lämplig gymnasieutbildning och gärna med erfarenhet från liknande arbete på en försäljningsavdelning. Har du dessutom arbetat med avfallsfrågor och kundvård samt har någon miljöutbildning, så är det särskilt meriterande. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
En förutsättning för att lyckas i detta arbete är att hålla hög kvalité i din service, att du tycker om att lösa kundärende och jobba i team. Du ska vara ansvarsfull, stresstålig, noggrann och det är viktigt att du kan jobba självständigt och bidra till att teamet utvecklas i positiv anda.

Anställningen är ett vikariat på heltid med planerad start från februari 2020 till och med december 2020.

Kontaktperson

Frågor om tjänsten besvaras av Försäljningschef Margaretha Franzon, tfn 040-635 2245.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.sysav.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över.
Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering. Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i
Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor.


Avdelning Marknad ansvarar för kundservice och försäljning av
Sysavs behandlingstjänster på marknaden och arbetar ständigt med att stärka Sysavs position genom utveckling av befintliga och nya avfallstjänster.