Ventilationsmontör, ventilationstekniker

Ventilationsmontör, ventilationstekniker

ÄR DU SUGEN PÅ ETT FRAMTIDSYRKE?

Är du självgående, driftig och ansvarstagande? Vi har mycket spännande på gång och vi behöver pålitliga ventilationsmontörer/tekniker som vill följa med oss på vår resa. Förutom det basala (körkort, kunskap och erfarenhet) gillar vi driv, laganda, initiativ och skratt!

Din bakgrund

Som servicemontör/tekniker inom ventilation kommer du att arbeta både självständigt och i team. Körkort är ett krav. Arbetet innebär installation av kompletta FTX-anläggningar hos både privatkund och företag, utbyten av aggregat och frånluftsfläktar. Men även akuta jobb där vårt mål är att hjälpa kunderna snabbt och effektivt. Vi jobbar även med service och rengöring av ventilationssystem. Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter, att du är engagerad och kan jobba både självständigt och i team. Du ska vara tekniskt uppdaterad på ny teknik då vi mer och mer kommer erbjuda våra kunder smarta tekniska lösningar för styr bl.a. Du ska kunna läsa ritningar och vara en kreativ problemlösare inom ditt område.


I rollen ingår också att:
  • Kunna erbjuda merförsäljning till kunden genom att se och förstå möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av tekniska system som kan gynna kundens behov av t.ex minskad energiförbrukning.
  • Uppföljning, återrapportering och ifyllnad av olika protokoll samt egenkontroller.
  • Planering av eget/teamets arbete.
  • Utföra tekniska uppdrag.
Din kompetens
  • Gymnasieskolans Byggprogram med inriktning ventilationsplåtslageri eller likvärdig teknisk utbildning.
  • Kunskaper inom ventilation
  • Erfarenhet av liknande uppgifter
  • Körkort
Om Sydvent

Vi utgår från vårt kontor/lager i Malmö men täcker ett stort område, från Skanör i söder till Helsingborg i norr, från Malmö i väster till Ystad/Tomelilla i öster. Företaget växer lite för varje år och du har chansen att växa med oss. Din egen vilja och kompetens sätter ribban. Läs gärna mer på vår hemsida.

Framtiden för Sydvent

Då vi nu ingår i Free2Move Holding så ligger fokus på att växa både geografiskt och på nya marknader. I samma koncern ingår även Free2Move AB som arbeter med och utvecklar olika tekniska lösningar för energioptimering bl.a och Solurtus AB som säljer och installerar solpaneler. Vårt geografiska område kommer så småningom att sträcka sig från Skåne genom Småland och upp till Stockholm. Vi befinner oss i en spännande tid där ventilation har fått ett stort fokus och lyft, både ur ett hälsoperspektiv men också genom den energibesparing som en fastighetsägare kan göra, både den enskilda villaägaren och den stora fastighetsförvaltaren. Lägg till sol och vind så har vi en mycket spännande tid framför oss.


Ansökan & kontakt

Om du tycker att detta låter intressant så tar vi gärna emot din ansökan och eventuella frågor på mail:jobb@sydvent.se

Din ansökan vill vi ha in senast den 12 augusti 2022.
OBS! Urval kan ske löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Du hittar mer information om oss på vår hemsidawww.sydvent.se
Mer info
Telefon 040-401840
Email Mejla Sydvent AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sydvent.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett heltäckande företag som arbetar med ventilation inom alla brancher och vi erbjuder service, entreprenad och OVK-besiktningar. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsförvaltare, byggföretag, bostadsrättsföreningar och förskolor t.ex. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning för deras inomhusklimat. Vi verkar i hela Skåne.

Från projekt till färdig anläggning

På företaget finns en bred kunskap och vi är med hela vägen, från första kontakt till färdigt projekt. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb service.

TEAM Sydvent

Vårt företag genomsyras av ett personligt engagemang och hög kvalitet. Vi är ett familjärt och lokalt företag där beslutsvägarna är korta. Det gör det enkelt både att samarbeta med oss men även att jobba hos oss.