Underhållspersonal Ledningsnät Vombverket

Underhållspersonal Ledningsnät Vombverket

Underhållspersonal Ledningsnät Vombverket

Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter. Sydvatten äger och driver Bolmentunneln, de två vattenverken Ringsjöverket och Vombverket samt huvudledningssystemet för distributionen av dricksvatten. Genom samarbetet i Sydvatten kan de 17 delägarkommunerna garantera sina invånare, skolor, sjukhus och företag en säker, hållbar och kostnadseffektiv dricksvattenförsörjning.

Nu söker vi en driftsreparatör för underhåll inom Vombverket, som vill jobba på ett av Sveriges största vattenverk.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, medborgarfokus, produkt- och verksamhetsutveckling samt vara en attraktiv arbetsgivare. Du får goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att både självständigt och i grupp arbeta med tillsyn, skötsel av ledningsnät samt reparationer av utrustning. Det innebär bland annat att utföra diverse kontroller, underhåll, motionskörning av ventiler, samt inmätning och utsättning av ledningar. Löpande skötsel och underhåll av grönytor, slyröjning längs ledningsnätet. I rollen ingår markägar-, kund- och leverantörskontakter. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. Resor förekommer inom Skåne.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom VA-teknik med inriktning på ledningsnät eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Då du bland annat kommer att arbeta i ärendehanteringssystem och andra stödsystem krävs det att du har en god administrativ förmåga och är en god dataanvändare. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande om du har tidigare yrkeslivserfarenhet av arbete med vatten, avlopp, fjärrvärme eller liknande. Svetskompetens och körkort klass BE är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du positiv, ansvarstagande och kommunikativ. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare kräver arbetet handlingskraft och förmåga till beslutsfattande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor T
Tillsvidareanställning. Anställning vid Sydvatten AB är säkerhetsklassad varvid en registerkontroll kommer att utföras innan anställning.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Underhållschef Peter Alm, tfn 010-51 51 004.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Sydvatten AB gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter Mikael Henriksson, Vision, tfn 010-51 51 061 Camilla Dahlqvist, Kommunal, tfn 010-51 51 014

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2018-02-08. Löpande urval kommer att ske.
Mer info
Kontaktperson Peter Alm
Telefon 010-51 51 004
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://sydvatten.se
Sista ansökningsdag 8 feb (16 dagar kvar)