Ekonomiansvarig/Controller till Sydassistans AB

Ekonomiansvarig/Controller till Sydassistans AB

Vi söker dig som har arbetat brett inom ekonomi med bokslut, rapportering, budget, prognosarbete och beskattning. I rollen som Ekonomiansvarig/Controller på Sydassistans kommer du att stötta organisationen med helheten inom ekonomi samt komma med förslag till förbättring och utveckling. Du kommer att ingå i ledningsgruppen och arbetar direkt under bolagets VD. På Ekonomiavdelningen arbetar idag 3 anställda.

Arbetsuppgifter

I din roll som Ekonomiansvarig/Controller är du ett aktivt stöd till både ledningen och verksamheten. Du driver självständigt budget-, prognos- och rapporteringsarbetet. Rollen innefattar även ett ansvar för analys och upprättande av underlag till ledningsgruppen och styrelsen. Sydassistans är ett litet bolag där alla hjälps åt med det som behövs.

Dina ansvarsområden är;
  • Analys och ekonomistyrning
  • Ekonomiska processer
  • Årsredovisning
  • Koncernbokslut
  • Statistik och underlag
  • Skatter
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller liknande med minst 3 års arbetslivserfarenhet som controller och du har mycket goda kunskaper i redovisning.
Du har ett gott siffersinne och en välutvecklad analytisk förmåga kombinerat med noggrannhet. För att trivas i rollen krävs att du har en god samarbetsförmåga, är pedagogisk, flexibel och kommunicerar obehindrat med olika delar i organisationen. Du har starka kunskaper i Excel samt en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Sydassistans AB

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med en ägarfamilj med lång erfarenhet av att vara anhörig till en funktionsnedsatt kvinna. Detta genomsyrar alla deras värderingar och beslut. Sydassistans skapar möjligheter åt individer i en ofta förbisedd samhällsgrupp att kunna leva ett liv som andra trots sina funktionsnedsättningar. Som arbetsgivare åt 350 personliga assistenter är de en stor och respekterad aktör med både resurser och kunskap i att bedriva ett långsiktigt hållbart personalarbete.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.