Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt
Tycker du det är roligt med logistik, problemlösning och att fatta snabba beslut? Då kanske du är vår nästa kollega!

Om tjänsten

Rollen som transportledare på kranbilar i Swerock/Cliffton innebär kundkontakt, ordermottagning och fakturering. Du arbetar tillsammans med dina kollegor för att optimera transportflödet samt transportleder våra anslutna åkare.

Kravprofil

Vi tror att du har lätt för att kommunicera, är lösningsorienterad och förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Du är en skicklig organisatör med servicekänsla och visar glädje och engagemang.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av transportledning och/eller högre utbildning inom transport och logistik. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Robert Micha, platschef , 0733 33 90 79,
Mer info
Kontaktperson Robert Micha, platschef
Telefon 0733 33 90 79
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.