Processtekniker till fabriksbetong

Processtekniker till fabriksbetong

Från vår betongfabrik i Malmö producerar och levererar vi betong till våra kunder runt om i sydvästra Sverige.

Då en av våra medarbetare inom en snar framtid kommer att gå i pension söker vi nu en ny processtekniker till vår fabrik i Malmö.

Vi söker en ny kollega som tycker processtyrning, kundkontakt och att utföra lättare reparationer låter spännande och roligt.

Om tjänsten

Som processtekniker ansvarar du för framställning av betong genom processtyrning samt planering av inleveranser och betongbilar. Rollen innebär att du har daglig kontakt med våra leverantörer, chaufförer och kunder. Du är även behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken.

Tjänsten är på heltid med arbetstider mån-fre 07.00-16.00.

Vem söker vi?

Vi tror att du har en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du tycker det är roligt med kundkontakt, är strukturerad och lösningsfokuserad. Du är prestigelös, driven och trivs med ett flexibelt arbetssätt. Du ser möjligheter och vill gärna lära och utvecklas inom din roll. Vidare har en central roll i verksamheten och här finns goda möjligheter för att växa och utvecklas på sikt.

För att trivas i rollen tror vi det är viktigt att du drivs av att skapa förändring och utveckling i verksamheten. Du är handlingskraftig, självgående och trygg i dig själv.

Vi vill att du har god datorvana samt B-körkort. Har du erfarenhet av betong och/eller betongutbildning klass I och II är detta meriterande, men det viktigaste är att du har en positiv inställning och viljan att växa tillsammans med oss!

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Niklas Broholm på telefon, 0733-84 72 08, e-mail: niklas.broholm@swerock.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (4 dagar kvar)